SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erdoğan Merkel'le Görüştü

0
Güncellendi - 2017-07-07 05:10:09
Erdoğan Merkel'le Görüştü
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Almanya Başbakanı Angela Merkel'i kabulü sona erdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Almanya Başbakanı Angela Merkel'le görüştü. Görüşmenin gündeminde mülteci sorunu, ikili ilişkiler, Deniz Yücel, Türkiye'deki insan hakları ihlali konuları yer aldı.

G20 Liderler Zirvesi için Almanya’nın Hamburg kentine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kempinski Atlantik Otel'de Angela Merkel'i kabul etti. TSİ 21.36'da başlayan basına kapalı görüşme sona erdi. Görüşmenin gündeminde mülteci sorunu, ikili ilişkiler, Deniz Yücel, Türkiye'deki insan hakları ihlali konuları yer aldı.

Erdoğan, Türk politikacıların Almanya'da konuşma hakkının ellerinden alınmasını eleştirdi. İki ülkenin dostluğuna zarar vermeyen makul ilişkiler içinde olmak istediklerini belirten Merkel ise Türk-Alman ilişkilerinin iyi olmasını kalpten istediğini ifade etti. Hükümet Sözcüsü Stefan Seibert görüşme talebinin Türkiye'den geldiğini belirtti.

Görüşmeye Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik ile Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın katıldı. Erdoğan, görüşmenin ardından otel önünde görevlilerle selamlaştı.

Hamburg, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız