SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Erol Bulut'la İpler Kopma Aşamasında

0
Güncellendi - 2018-05-30 03:57:37
Erol Bulut'la İpler Kopma Aşamasında
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’da Antalyaspor ile görüştüğü iddia edilen Erol Bulut ile kulüp başkanı Adil Gevrek arasında iplerin kopma aşamasına geldiği bildiriliyor.

2 yıllık sözleşme ve maaşında iyileştirme talebine olumsuz yanıt almasının ardından kulüple bağlarını koparan Erol Bulut’un sözleşmesi devam ederken Antalyaspor ile görüşmesine oldukça sinirlendiği öğrenilen Adil Gevrek’in yeni teknik adam için kolları sıvadığı öğrenildi.

Gevrek’in yönetim kurulundaki arkadaşlarına, “Erol Bulut sözleşmesi devam ederken başka bir kulüple görüşerek etik davranmamıştır. Ayrıca Antalyaspor kulübü de yakışık almaz bir davranış sergilemiştir. Erol Hoca çok istiyorsa gidebilir, ama bunu bizimle paylaşması daha doğru olur” dediği iddia ediliyor.

Sarı-kırmızılı kulüpte başkan Gevrek’in Erol Bulut defterini kapattığı ileri sürülürken, tarafların önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelecekleri ifade edildi.

Tudor iddiası

Öte yandan Evkur Yeni Malatyaspor’un yeni teknik adam konusunda harekete geçtiği ileri sürülüyor. Malatya ekibinin, geçen sezon Galatasaray’ı çalıştıran Igor Tudor ile ilgilenmeye başladığı iddia ediliyor.

Udinese’yi çalıştıran Tudor’un İtalyan kulübüyle ayrılma aşamasına geldiği ve yeniden Türkiye’de çalışmaya sıcak baktığı öğrenildi.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Ben hep demiştik yeni yetme hoca adaylarının acemi birliğiyiz diye.Onların deneme tahtasıyız adeta.Aykut kocaman,Şifo,Hamza gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (5 yıl önce)
    PARAYLA TAKIMDA TUTARSAK HOCAYI TAZMINAT ODEYEREK GONDERIRIZ ADIL GEVREK ARKANDAYIZ BAŞKAN HERKES GIDER MALATYA KALIR SAYENDE BURALARDAYIZ EROL HOCAYA YOL GÖRÜNDÜ
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert korkmaz (5 yıl önce)
    Ertuğrul hocayı taraftarin önüne attin taraftar önünde kahraman oldun. Oturup adam gibi erol hocayla konuşmuyorsun. Esenlerdeki ifrar programların biterse malatyaspora zaman ayirirsin. Şimdi adam yerine koyup hocayla anlaşmayacaksın. Sonra da bizle sözleşmesi vardı gitti baskalariyla anlaştı deyip şehire düşman edeceksin. Kusura bakmayın ama çok vasıfsız, vizyonsuz ve hiçbir şeyden anlamayan bir başkanımız var. Allah sonumuzu hayır etsin.Herkes alacağını alip duzenini kuruyor. Ortada kalip mel mel bakacağın günü bekliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Erol hoca Malatya'da kariyerine başladı. Bu takım herhangi bir başarısı yokken ona güvendi. Şimdi 2 kat ücretimi verin yoksa giderim gibi tavırlar hiç hoş değil. Adil başkan sağlam oynuyor, borç batağında asansör bir takım kurmaktansa, ayakları yere basan istikrarlı bir takım istiyor. Ben yönetimi haklı görüyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (5 yıl önce)
    Yönetim riske girip erol hocayı futbola kazandırdı. Vefa göstermesi gereken erol buluttur. Erol hoca geldiğinde herkes yine başkana sayıp sövüyordu.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (5 yıl önce)
    Bu haberler inmiyorum teknik direktörün 1 yılık daha sözleşmesi var. sanki bazı cevreler hocanın gitmesin istiyor bunu haber yapanlarda dahil
    0
    0
    Yanıtla
  • yms (5 yıl önce)
    Erol hoca geldiğinde destek verdik...O da yapılması gerekenin fazlasını yaptı..Eyvallah...Ama şu bir gerçek ki vazgeçilmez de değil tabi ki...Önemli olan takım kişiler elbette biri gider biri gelir..(tabiki gideceği doğruysa eğer)
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Bu Durumda Erol Hoca Kayip eder daha başari yapmadan Takimdan Ayrilmak hic iyi Degil.Başkana laf atmayin elinden geleni Yapiyor bizim Bütce buysa budur.Yinede Ufak bir Yaklaşim olsa Erol hocayla iyi Olurdu
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemil (5 yıl önce)
    Erol'da iflah olmaz.Adil başkana yanlış yapanların iflah olmadığını kimse anlatmamış erol hocaya.güle güle deyin gönderin.hocadan bol ne var dünya da.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (5 yıl önce)
    Aynen dediğim gibi de çıktı gevrek eline cebine atmamıştır dedim öyle de çıktı hurdacı başkan yapacağını yapmış ne diyim sana başkan zor bulursun böyle bir hoca..Bu takımı zor bela adam etti simdi 2 kuruş için gönder aferin sana başkan...
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ (5 yıl önce)
    KİME ÇOK MAŞALLAH DESEK 3 GÜN YAŞIYOR EĞER SÖYLENENLER DOĞRUYSA BEŞ DAKİKA TUTMAYIN EROL HOCAYI
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Metin H. (5 yıl önce)
    Tudor ligin ortasında Karabükspor'u yüz üstü bırakarak Galatasaray'a imza atmıştı. Daha karekterli bir teknik direktörle anlaşılmalı. Erol Hoca gitmeye meyilliyken, Hamza Hamzaoğlu gibi bir teknik direktör de boştayken, bu tür hocalarla anlaşılması daha mantıklı gibi. Ama inşallah Erol Bulut kalır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (5 yıl önce)
    Bize gelen hemen köşeyi dönmek istiyor çok para istiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    beceriksiz yönetim... her gelen kaçıyor malatyaspordan... herkes kötü,haksız da yönetim mi haklı,iyi sadece... yazık malatyasporumuza...
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (5 yıl önce)
    Nasıl kötü bir yönetim anlayışı olduğunu anlayın artık !! Bu sene zaten şansa ligde kalındı özellikle karabükspor'un erken havlu atması gençlerbirliği'nin kötü olması bence malatyaspor'un ligde kalmasının en büyük göstergesi ( ! ) Seneye bu yönetimin işleyişi ile bu takım küme düşer ve emin olun ilk düşen takım olacaktır buna şüphem yok !!
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    tudor un ne işi var malatyada gözünüzü seveyim. ayrıca erol hoca ile zamanında anlaşmazsan adam da gidip başka kulüplerle ilgilenir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Ben bu yılki sıkıcı futbolu görmek istemiyorum..tabelaya bakıp erol hoca kalsın demeyin..çünkü takıma heyecanlı futbol oynatamıyor..malatyaspor un kadrosu fena değil bence..dening barezite gibi ofansif oyuncuları resmen sildi..bu adamlar adam akıllı oynasaydı takım daha ofansif oynayabilirdi..ama erol un bildiği oyunu cirkinlestirmek
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (5 yıl önce)
    Kimse tanımazken riske girip takımın başına getirildi.Kendini ne sanıyor.Ücretin o kadar etmez. Malatyanın haram parası yok.
    0
    0
    Yanıtla