SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eş Katiline 24 Yıl Hapis Cezası

Eş Katiline 24 Yıl Hapis Cezası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 2021 yılında 3 çocuğunun annesi eşini bıçaklayarak öldüren Mehmet Ö.’ye ‘Eşi kasten öldürme suçundan’ 24 yıl hapis cezası verildi.

Malatya 1.Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, sanık Mehmet Ö. tutuklu bulunduğu cezaevinden SEGBİS aracılığıyla katıldı.

Duruşma savcısı, bir önceki duruşmadaki mütalaasını tekrarlayarak, sanığın ‘Eşi kasten öldürmek ve kasten yaralama’ suçlarından ayrı ayrı cezalandırılmasını talep etti.

Selma ve Mehmet Ö.’nün kızları Semiha Ö., babasının cezalandırılmasını istedi.

Sanık Mehmet Ö., o dönemde psikolojik tedavi gördüğünü ifade ederek, “Eşime darp uygulamadım. Sadece olay günü kavgamız oldu. Eşimin telefonunda mesaj ve fotoğraf gördüm. Ailemi korumak için sustum. Oğluma durumu anlattım, annesinin telefonuna baktı, fotoğraflarım silindiğini söyledi. Mağdur olan benim” iddiasında bulundu.

Sanık Mehmet Ö., son söz olarak “Çok pişman ve üzgünüm. Amacım öldürmek değildi. Hakaret edilince cinnet geçirdim. Ne yaptığımı bilmiyorum. Bıçak vurduğumu hatırlıyorum. Ağır tahrik altında kaldım. Çok pişmanım ve üzgünüm” dedi.

Müşteki ve sanık avukatlarının savunma ve taleplerini dinleyen mahkeme, tutuklu sanık Mehmet Ö.’yü ‘Eşi kasten öldürme suçundan’ 24 yıl hapis cezasına çarptırdı.

27 Temmuz 2021’de Yeşilyurt ilçesine bağlı Konak (Banazı) Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Mehmet Ö. (56), eşi Selma Ö.’yü (41) çıkan tartışma sonucu bıçaklayarak öldürmüştü.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Belediye otobüsleri normal far kullanmıyor ,yüzde doksanı gece sarı sislerle trafikte ilerliyor karşıdan gelen sürücünün gözünü kör edecek şekilde o kadar mobese,trafik polisi bunları görmüyor mu?
    %43
    %57
    Yanıtla