SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sanki Gürkan'a mı Benzetmişler Ne?!.

0
Güncellendi - 2016-12-11 04:37:09
Sanki Gürkan'a mı Benzetmişler Ne?!.
A- A+ PAYLAŞ

Eski Tarım ve Köyişleri Bakanı Sami Güçlü, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Eskimalatya’da bulunan tarihi mekanları ve Eskimalatya Yaşam Müzesi’ni gezdi. Güçlü, gelecekte hem ekonomisi, hem ruhu olan şehirlerin ve evlerin kurulması gerektiğini söyledi.

Eski Tarım ve Köyişleri Bakanı Sami Güçlü, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte ilk olarak Battalgazi Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaatını, ardından Orduzu Çınar Parkı, Ulu Cami, Eski Malatya Yaşam Müzesi ve son olarak da tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nı gezdi.  Eski Bakan Güçlü’ye, AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Karataş, Zafer Kırçuval, Abdulvahap Şerefhanlı ve Milli Türk Talebe Birliği Başkanı Mehmet Sağdıç da eşlik etti.

Gezi sonrası açıklamada bulunan Eski Tarım ve Köyişleri Bakanı Sami Güçlü, Battalgazi ilçesinin tarihi ve kültürel önemine dikkat çekerek, “Sayın Başkanla Poyraz Konağı’nı geziyoruz. Şu an da Poyraz Konağı’nın odalarından birindeyiz. Tabi yakın geçmiş ama yine tarih. Bir toplumun belki yüz, yüz elli sene önce tarihi bakımdan zor zamanlar yaşarken, bir toplum böyle bir kültür üretip ve Anadolu’nun içlerinde böyle bir ev inşa edip, burada yaşama ile ilgili gösterdiği büyük anlayış bize de, geleceğimiz ile kuracağımız şehirleri, evleri, ne kadar daha dikkatle, özenle yapmamız gerektiğinize dair ip uçları veriyor. İnsan tabi böyle bir mekanda oturduğunda her halde ruhen çok huzurlu olur yaşlısı da, genci de. İnşallah mimarlarımız, mühendislerimiz ve başkanlarımız gelecekte insanımız için böyle güzel mekanlar oluştururlar. Hem ekonomisi olan, hem ruhu olan şehirler ve evler kurarlar” diye konuştu.

Bu arada, Poyraz Konağı'ndaki bir odada bulunan, eski bakan, Belediye Başkanı ve yanındakilerin fotoğraf çektirdiği yerel kıyafetli erkek cansız mankenin, Battalgazi Belediye Başkanı Gürkan'la olan benzerliği dikkat çekti.

Bülten- malatyahaber.com

selabey

battalgazi3

battalgazi

battalgazi4

battalgazi1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız