SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Eşi Tarafından Asılı Halde Ölü Bulundu

0
Güncellendi - 2020-03-04 22:28:42
Eski Eşi Tarafından Asılı Halde Ölü Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir kişi 1 ay önce ayrıldığı eşi tarafından evde ölü olarak bulundu.

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Göztepe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir süre önce, tek çocuğunun annesinden ayrıldığı öğrenilen ve il dışında bulunduğu zannedilen Engin B.'nin Keşif Sokak içerisinde bulunan bir apartmanın son katındaki evinde ışıkları gören ayrıldığı eski eşi, saat 19.30 sıralarında kontrol etmek amacıyla eve girdiğinde Engin B.'nin doğalgaz borusuna iple asılı olan ve dışarıdan da görülebilen cesedini buldu.

112’ye haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Polis ekiplerinin intihar şüphesi üzerinde durduğu olayla ilgili inceleme başlatılırken, 1 çocuk babası Engin B.'nin cenazesi Cumhuriyet Savcısının ve polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Ahmet (4 yıl önce)
    Hep erkekler suçlanıyor, hiç bir erkek yuvasından çocuğundan ayrılmak istemez. Günümüz kadınları herşey tam olsun dört dörtlük olsun, en küçük bir sıkıntı olmasın havasında, aileler ise kızım kafan bozulur çık gel ben arkandayım mantığı ile hareket ediyor. Allah yardımcımız olsun ne kadını ne erkeği en küçük bir sıkıntıya gelemiyor. Ekonomik koşullarda etkili tabi. Eski örf adet gelenek ve görenekleri çabuk unuttuk. Allah taksiratını affetsin kardeşimizin ne diyelim. Keşke çocuğunu düşünseydi herşeyden önce.
    0
    0
    Yanıtla
  • murathan (4 yıl önce)
    Bir insanın ölümünden bahsediliyor. Bu sizin karınız kızınız bacınız olabilir. Sırf yorum yapmak için yazmayın ayıptır. Bu değerli yorumlarınızı söz konusu kişilerin yakınlarıda okuyor. Kimsenin acısı üzerinden bilgelik taslamayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • İnsan (4 yıl önce)
    Cenabı hak rahmetiyle muamele eylesin ümmeti muhammedin sıkıntılarını gidersin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Av. Selahattin Sarıoğlu (4 yıl önce)
    “...evinde ışıkları gören ayrıldığı eşi, saat 19:30 sıralarında kontrol etmek amacıyla eve girdiğinde...” SAAT 19:30’da EVDE IŞIKLARIN YANYOR OLMASINDA bir anormallik yok ki, ‘neyin nesi’ diye merak esilsin? Ben bu hususu anlamadım. Ölene Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hani diyor yaaaa İl dışında olduğu ZANNEDİLEN diye
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin kardeş sen ciddi avukatmısın haberde diyor il dışında olduğu sanılıyor anlaşilan karısını cok seviyordu ayrılığa dayanamadı Allah tahsilatını affetsin seven insanlar hep kaybedkyor dayanamamış
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih kardeş " tahsilat" para toplama, borcun kapatılması demektir..Allah borcunu mu affetsin?..O dediğin " taksirat" tır. Önce Turkceyi öğrenelim..Saygılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Porgalı (4 yıl önce)Salih isimli kullanıcı yorumuna
    Selahattin beyin avukatlığını sorgulamak sana mı düştü yahu ? Dikkatinden kaçmış olabilir yani. Ne kadar meraklısın insanları hemen yargılayıp karar vermeye. Şimdi ben sana soruyorum hakim misinnn ?
    0
    0
    Yanıtla
  • KIL BAYRO (4 yıl önce)Salih isimli kullanıcı yorumuna
    Selahattin Bey belki senin yaşın kadar avukatlık yapmıştır.Cümlede anlam bozukluğu var gerçi taksirata tahsilat diyen birisinin bunu anlaması biraz zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali veli (4 yıl önce)Salih isimli kullanıcı yorumuna
    Taksirattır o
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah tahsilatını,değil taksiratını affetsin denir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin bey siz bir dönem BARO BAŞKANLIĞI mı yapmıştınız ?
    0
    0
    Yanıtla