SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski SSK İl Müdürlüğü Binası da Yıkılıyor

Eski SSK İl Müdürlüğü Binası da Yıkılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki eski SSK İl Müdürlüğü binası da depremde ağır hasar görmesi nedeniyle yıkılıyor.

6 Şubat depremlerinin ardından ağır hasar gördüğü için yıkım kararı verilen İnönü Caddesi üzerinde bulunan eski SSK veya SGK binası da yıkılmaya başlandı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü İŞKUR binasının yanına yapılan yeni binaya taşınması nedeniyle eski SSK binası yaklaşık 1 yıldan beri boş olarak duruyordu. 

Uzun yıllardan beri Malatya’ya hizmet veren SSK binası depremde ağır hasar görmesi üzerine gece yıkım başlatıldı.

İnönü Caddesi üzerindeki trafik durdurularak ve çevre güvenlik önelim alınarak başlanılan yıkım çalışmalarının, yüklenici  Mustafa Erol'un ekipleri tarafından  yapıldığı bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • New Malatya (11 ay önce)
    Ekipler çok ağır çalışıyor ve ekip sayısı diğer illerin onda biri bu hızla Malatya’nın yeniden inşaası 10-15 yılı bulabilir yetkililerin duruma acilen el atması lazım. Acilen şehir yeniden ayağa kaldırılmalı ki halk geri dönsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (11 ay önce)
    Deprem de en çok etkilenen 4 il içerisinde en yavaş Malatya. Bu gidişle 2 yılda ancak hasarlı binaları yıkabilirler. Ne zaman yapılacak bu şehir? Belediye çok zayıf. Yani nasıl olacak bu iş. Malatya yine sahipsiz yine kimsesiz. Millet bu şehire nasıl dönsün. Hep laf laf icraat sıfır. Olmazki böyle.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Kenan (11 ay önce)
    O kadar yavaş çalışıyorlar ki, bir yıkımda yüz defa mola veriyorlar, bekliyorlar. Oparatörlerin umrunda değil, çok yavaş ve ağır hareket ediyorlar sanki bilerek. Abi bunları bir denetleyin, uyarın hadi ya hızlanın biraz, millet perişan oldu.
    %85
    %15
    Yanıtla