SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Eskişehir'deki Malatyalılar Derneği'nde Yeni Yönetim

Eskişehir'deki Malatyalılar Derneği'nde Yeni Yönetim
A- A+ PAYLAŞ

Eskişehir Malatyalılar Derneği'nin (ESMAD) olağanüstü genel kurulundaki seçimlerde 2 liste yarıştı ve Nadir Alp Pektaş başkanlığındaki liste seçildi.

Dernek lokalinde yapılan genel kurulda, divan başkanlığına Dilaver Gür getirildi. Yeniden aday olmayan Ali İnan başkanlığındaki yönetimin faaliyet ve bütçe raporlarının ibrasının ardından, Nadir Alp Pektaş ile Şaban Şahbaz başkanlıklarındaki iki liste seçime katıldı.

Oylama sonuçu Pektaş'ın listesi 98, Şahbaz'ın listesi ise 59 oy aldı.

Genel kurulda başkanlığa seçilen Pektaş, “Din, dil ırk mezhep siyasi farklılık gözetmeksizin tüm Malatyalıları büyük Malatya çatısı altında toplamak, Malatyalılara yakışan birlik beraberlik ve yardımlaşma duygularıyla Malatyalılara hizmet etmektir. Vizyonumuz; Öncelikle ulaşım ve otopark sıkıntısı olmayan çok amaçlı büyük bir salonu olan yeni bir dernek binasının sosyalleşmemizin kültürümüzün her renk ve deseninin yaşanması ve yaşatılması açısından gerekliliğini görüyor ve ilk iş olarak bunu hayata geçirilmesi. İhtiyaç sahibi öğrencilerimizin katılımlarının artırılması ve yine bunların Eğitim bursları ile desteklenmesi Malatyalı kimliğine yakışır gençler olmaları İş hayatının getirdiği veya getireceği sıkıntıların kurulacak bir masada işveren ve işçinin buluşmasını sağlanarak istihdam ve katma değer oluşturulması. Deprem sonrası Eskişehir'e gelen hemşerilerimize hem destek hem de bir moral olması açısından geniş katılımlı yemekli bir toplantı düzenleyerek hem hemşerilerimiz arasında tanışıklığın arttırılması hem de ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından Depremzede bir il olmamız nedeniyle gerekli pozitif ayrımcılığın sağlanması gerekliliğini işleyeceğiz. Değerli hemşerilerimizin fikir ve önerileri ile katılımcı dernekçiliğin Eskişehir'de en önemli örneği olacağız. Bu fikir ve önerileriniz doğrultusunda Çok daha büyük işleri hep beraber başaracağız.” dedi.

ESMAD'ın yeni yönetimi şöyle oluştu:

YÖNETİM KURULU (ASIL): Nadir Alp Pektaş, Ayhan İnan, Meltem Soyutemiz, İlhan Doğan, Serkan Yıldırım,

YÖNETİM KURULU (YEDEK): Coşkun Mişe, Mahmut Sevindir, Celal Genç, İlyas Çağrı Sarıbaş, Hasan Tahsin Ünver,

DENETİM KURULU (ASIL): Abuzer Hakverdi, Ramazan Arslan, Cevdet Gündüz,

DENETİM KURULU (YEDEK): Oğuz İduğ, Hamza Gürbüz, Serkan Ünver.

HABER-FOTO: Yaşar KARAASLAN, Eskişehir

FOTO: Genel kurul divanı

FOTO: ESMAD'ın yeni başkanı Nadir Alp Pektaş

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mustafa ucak (5 ay önce)
    Omrunun en guzel 26 yilini malatya da gecirmis ve kendini malatyali olarak goren biri olarak, yeni yonetime basarilar diliyorum. Neden Eskisehir sorusuna soyle cevap vermek isterim. Sehrin buyuk cogunlugu az katli, 3 veya 4 katli binalardan olusuyor. Insanlarin hosca vakit gecirmesi icin sehrin her yerinde gercekten buyuk parklar var. Tramvayla sehrin her yerine gidilebiliyor. Malatya ya gelince insanlar cok sevdigi halde deprem sonrasinda gerekli adimlar hizlica atilamadigindan, insanlarin akillarindaki sorulara cevap verilemedigi, sehrin deprem sonrasi nasil yapilandirilacagi somut olarak anlatilamadigi icin insanlar baska sehirlerde bir gelecek kurmak zorunda kaldilar malesef. Malatya hep gonlumuzde olacak. Insallah tez zamanda eaki guzel gunlerine doner.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Zor döner zor teslim edilecek konut sayısı 4600 yerinde toki vasıtasıyla dönüşüm varken bizi şehir dışına gönderecekler bakalım arsalarımıza ne olacak halbuki iki yerdede arsa parası yok o zaman neden eski yerinde evlerimizi toki yapmaz bizleri şehrin dışına çıkarırlar atalarımız ne demiş karamanın koyunu sonra çıkar oyunu, bu şartlarda bizlerde başka şehirlere gideceğiz başka çaremiz kalmadı Eskişehir de bulunan malatyalılara selamlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gültekin demir (5 ay önce)
    Son zamanlarda Malatyamızda çıkan genç girişimci İş adamı mütevazi adam gibi adam Nadir PEKTAŞ ın başarılı olacağı Malatyalı hemşerilerinin yanında gururla duracağından eminim Allah hayırlı eylesin başarılar dilerim
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Recep (5 ay önce)
    Malatyalı Eskişehire göçüyor. Denizi yok.Neden diye sormak lazım. Nerede yanlış yapıyoruz.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 ay önce)Recep isimli kullanıcı yorumuna
    Hayatımda CHP ye oy vermedim ama yılmaz büyükerşen başkanın hizmetleri içindir.
    %75
    %25
    Yanıtla