SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eşkiyalığa 4 Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Gece yarısından sonra polise başvuran şahıs, biri kadın 5 kişinin evine gelip, kafasına silah dayadıklarını, kendisini plastik kelepçe ile bağladıklarını, para ve kredi kartlarını aldıkları gibi, zorla senet imzalattıklarını öne sürdü. Olayla ilgili olarak yakalanan 5 kişiden 1’i kadın 4’ü “Hürriyeti Tahdit, Silah Zoruyla Yağma ve Senet İmzalatma” suçlamalarıyla tutuklandılar.

Koyunoğlu Mahallesi Hacıevliya 2. Sokakta oturan 54 yaşındaki A.Y. adlı şahıs, 02.10 sıralarında polise başvurarak, evine yapılan baskınla ilgili iddialarda bulundu. Polis olayla ilgili olarak 34 yaşındaki H.Ş., 36 yaşındaki A.G., 29 yaşındaki İ.A. ve 23 yaşındaki V.Y. adlı şahıslar ile 29 yaşındaki S.K. adlı kadını gözaltına aldı.

Polis raporunda olay şöyle özetlendi:

“..saat: 02.10 sıralarında müracaatta bulunan müşteki, yukarıda belirtilen adresteki ikametine gelen şüphelilerin kafasına silah dayayarak ellerini ve ayaklarını plastik kelepçe ile bağladıklarını ve cebinde bulunan para ve kredi kartlarını aldıklarını ayrıca kendisine 5.000 YTL senet imzalattıklarını, kredi kartlarında para çektiklerini beyan ederek şikayette bulunmuş, görevlilerimizce yapılan çalışma neticesi yakalanan H. Ş. ve S. K. ikametinde yapılan aramada 1 adet blow F92 ibaresi yazılı 7-055 929 seri nolu kurusıkı tabanca ve bu tabancaya ait 6 adet kuru-sıkı tabanca fişeği, 6 adet plastik kelepçe, 7 adet boş senet yaprağı, 1 adet üzeri kısmen doldurulmuş senet 1 adet kesilmiş plastik kelepçe, 1 adet A. Y. adına 5.000 YTL değerinde imzalı senet, 1 adet H. B. adına 30. 000 YTL değerinde imzalı senet, 1 adet bıçak, 1 adet 24.04.2008 tarihli çekilen tutar 500 kullanılabilir limit 2.456.86 ibareli dekont, 4 adet cep telefonu, 3 adet hafıza kartı, 2 adet müşteki A. Y. ait kimlik fotokopisi, H. Ş. adına 3 adet vısa kartı ve H. Ş. üzerinde yapılan aramada 2.220 YTL elde edilmiş, İ. A. yapılan üst aramasında 1.230 YTL para, A. G. ise 905 YTL para elde edilerek muhafaza altına alınmış, alınan ifadelerinin ardından düzenlenen tahkikat evrakları ile birlikte adli mercilere sevk edilen şüphelilerden V. Y. serbest bırakılmış diğer şüpheliler ise tutuklanmıştır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız