SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ESKKK Başkanından Birlik Çağrısı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, birlik ve beraberlik olduğu sürece Türkiye'nin kalkınacağını belirtti.

Türk Ocağı Malatya Şube Başkanı Nadir Günata ile Malatya Eğitim Vakfı Malatya Büro Müdürü Nuri Karakuş, ESKKK Başkanı Ali Evren'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Malatya'nın son günlerde gerek yuva ve gerekse içme suyunun neden olduğu bağırsak enfeksiyonu hastalıklarıyla gündeme gelmesinin Malatyalıları derinden üzdüğüne dikkat çeken Evren, "Evet sıkıntılar var. Ancak bu sıkıntıları birlik ve beraberlikle aşarız. Birlik ve beraberliğimizi sürdürdüğümüz müddetçe aşamayacağımız sıkıntılar olmaz. Esnafın kredi faizleri yüksek. Büyük şirketler ve marketler karşısında küçük esnaf, iş yapamaz hale geldi. Türk milleti birçok sıkıntıları atlattığı gibi her sorunun da üstesinden gelir" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız