SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eskrimciler Dereceyle Döndü

0
Güncellendi - 2020-10-27 18:33:08
Eskrimciler Dereceyle Döndü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’dan U12 Kılıç Açık Turnuvasına katılan eskrim sporcuları çeşitli dereceler elde etti.

Türkiye Eskrim Federasyonunun 2020 yılı faaliyet programında yer alan U12 Kılıç Açık Turnuvası, 24-25 Ekim tarihleri arasında Adıyaman'da düzenlendi.

Gölbaşı Spor Salonu'nda düzenlenen müsabakalarda, U12 Kızlar Kılıç kategorisinde Malatya’dan yarışmaya katılan Elif Naz Aktaş ile U12 Erkekler Kılıç kategorisinde Yağız Ali Turan üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Elif İlkay Sülü ise aynı müsabakada altıncı oldu.

Kovid-19 önlemleri dikkate alınarak düzenlenen turnuvada, ‘Adana, Adıyaman, Ankara, Bolu, Malatya ve Van' illerinden, ‘12 yaş altı' toplam 40 sporcu kürsü mücadelesi verdiği müsabakalarda ilimizde ilk defa eskrim branşında resmi başarı gösteren sporcular aldığı başarıyı İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan ile paylaştılar.

İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan eskrim sporcuları, antrenörlerini ve sporcularımızın ailelerini makamında ağırlayarak kendilerini tebrik etti. Kayhan, “Eskrim branşı ilimizde yeni olan bir branş ve giderek talep artmaktadır. İl Müdürlüğümüzde üç antrenörümüz bulunmakta antrenörlerimiz artan bu talebi karşılayacaktır. Bizlerde sporcularımızın antrenman konusunda, tesis konusunda ve malzeme konusunda elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Sporcularımızın almış oldukları bu başarı bizleri oldukça mutlu etti. Umarım önümüzdeki süreçte daha nice başarılar kazanacaklardır. Ben şahsım ve kurumum adına sporcularımızı, antrenörlerimizi ve sporcularımızın ailesini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Tecdeli (3 yıl önce)
    Hayatları boyunca bir müsabakaya dahi çıkmamış kişilerin 11 yasında çocukların basarısını gölgelemek için buralara olumsuz cümleler yazarak, hasut, haset lik göstermeleri beni sadece güldürüyor..Bu evlatlarımızı kutluyorum.Bu branşın Malatya ilinde faaliyet programına alınmasına katkı sunan başta il müdürüne ve ekibine teşekkür ederim..Benim çocuklarımda Gençlik ve spor un tekvando antrenmanlarına gidiyor, ücretsiz olan bu kurslarda hem kaliteli ve iyi antrenörlerle çalışıyor lar,son zamanlarda çok iyi faaliyet ve programlar yapıldı..Voleybol milli maçını hala unutamıyorum.İnsallah pandemi sürecinden sonrada bu müsabakalar devam eder..
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (3 yıl önce)
    spordan anlamayanlar için olimpiyat derecesi gibi olur 4 ilin katıldığı turnuva
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir (3 yıl önce)
    Aynı şablonu olan iki site birilerini parlatma peşinde. Açık bir turnuvada kendi guruplarında kaç kişinin katıldığını söylemeden derece yaptı demek ne kadar doğru? 3. Olan bir kişi zaten 3 kişi katılmışsa başarı mı olur acaba? Ayrıca açık turnuvalardaki derecelerin ehemmiyetini bir sorun ondan sonra olimpiyat rekoru gibi sunun
    0
    0
    Yanıtla