SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Evde Çıkan Yangında 1 Kişi Hayatını Kaybetti

0
Güncellendi - 2019-11-22 01:14:55
Evde Çıkan Yangında 1 Kişi Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde çıkan ev yangınında zihinsel engelli bir kişi, hayatını kaybetti.

Toptaş Mahallesi'nde müstakil bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Dumanları fark eden mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince yangın söndürüldü.

Yangında evde bulunan zihinsel engelli Ömer Karakoyun'un (34) öldüğü belirlendi.

Ömer Karakoyun'un cenazesi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı.

Mahalle sakini Abdullah Murat Durmuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde gelen sesler üzerine kavga olduğunu zannederek yangının çıktığı eve gittiğini söyledi.

Seslerin artmasıyla camı kırarak içeri girmeye çalışan Durmuş, şunları kaydetti:

"Ön tarafta yangın vardı. Sonra odadan sesler geldi. Odanın camını kırdım acaba bir şey var mı diye. Sonra etrafta bulunan arkadaşlara aileyi çıkardınız mı diye sordum. Aileyi çıkarmışlardı ama 34 yaşındaki zihinsel engelli bir ağabeyimiz içeride kalmıştı. Yangın baktım her yere sıçrayacak sonra kendi evime geçtim. Oradan hortumla müdahale ettik. Bir can gitti, Allah rahmet eylesin."

Başkan Güder Olay Yerine Gitti

Bu arada yangının haber alınmasının ardından bölgeye gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de yetkililerden bilgi aldı. Olayın üzüntü verici bir durum olduğunu belirten Güder, “Bir evladımızın burada vefat etmesi hem burada yaşayanları hem de bizleri üzmüştür. Dumandan etkilenen aile fertleri var. Ailemizin bir kısmı da adli tıpta bekliyor. Evde 11 kişi yaşıyor. Buradan sonra yangından etkilenen kardeşlerimizi de ziyaret edeceğiz. Bir canı geri getirmek mümkün değil ama Battalgazi Belediyesi olarak her türlü imkanla ailemizin yanında olacağız. Geçmiş olsun diyorum” diye konuştu.

İha-AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Vatandaş (4 yıl önce)
    Dükkan bozması evde 11 kişi yaşıyor, ne şartlarda yaşadıkları bile bilinmiyor. Yangın çıktıktan sonra ilgilenseniz ne değişir ilgilenmeseniz ne değişir. Yarab, bu zamanda Hz. Ömer 'lerine çok muhtacız
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziyâret Edecekmiş. Yangın Olmadan Önce o 11 Kişinin Nasıl Bir Evde Kaldığını Görmek, Yardımcı Olmak Sizin Göreviniz Değil Anlaşılan. Aldığınız Parada Boğulun ne diyeyim!
    0
    0
    Yanıtla