SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 2. Yarıya Galibiyetle Başladı: 3-2

0
Güncellendi - 2019-01-21 04:03:26
EYMS 2. Yarıya Galibiyetle Başladı: 3-2
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, kendi sahasında Göztepe ile karşılaştı. Ev sahibi takım Ömer Şişmanoğlu, Mitchell Donald ve Daniel Aleksic'in golleriyle karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. Karşılaşmayı biletli olarak 5 bin 22 Yeni Malatya, 25 de Göztepe taraftarı izledi.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Hüseyin Göçek (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Hakemi), Alpaslan Dedeş (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), Erdem Bayık (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), 4.Hakem Tugay Kaan Numanoğlu (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Hakemi), VAR Hakemi Yaşar Kemal Uğurlu (Ankara Bölgesi-Süper Lig Hakemi), AVAR Hakemi Ali Şansalan (Çanakkale Bölgesi-Süper Lig Hakemi)

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 30.Fabien Ceddy Farnolle, 7.Ömer Şişmanoğlu (Dk.85 Eren Tozlu), 17.Michael Pereira, 19.Ahmed Ildız, 20.Mitchell Donald, 22.Danijel Aleksic, 28.Murat Akça (Dk.79 Gökhan Akkan), 29.İsaam Chebake, 39.Erkan Kaş, 44.Arturo Rafeal Mina Meza, 66.Robin Yalçın (Dk.69 Murat Yıldırım)

YEDEKLER: 25.Ertaç Özbir, 4.Gökhan Akkan, 8.Murat Yıldırım, 11.Eren Tozlu, 24.Barış Alıcı, 61.Mustafa Eskihellaç, 89.Hüseyin Ekici

TEKNİK SORUMLU: Erol Bulut

GÖZTEPE: 13.Antonio Alberto Bastos Pimparel (Beto), 2.Christian Chagas Tarouco, 5.Alpaslan Öztürk (Dk.57 20.Lamine Gassama), 6.Celso Borges Mora, 7.Halil Akbunar (Dk.79 Serdar Gürler), 8.Andre De Castro Pereira, 17.Andre Biyogo Poko (Dk.68 Axel Thomas Ngando Elessa), 23.Yasin Öztekin, 25.Wallace Reis Silva, 32.Cameron Zishan Rana Jerome, 41.Berkan Emir

YEDEKLER: 1.Mehmet Göktuğ Bakırbaş, 10.Yoan Patrick Gouffran, 11.Axel Thomas Ngando Elessa, 18.Serdar Gürler, 20.Lamine Gassama, 25.Lautaro Fausto Grillo Prates, 44.Ricardo Martins De Araujo, 63.Deniz Kadah, 75.Tayfur Bingöl, 77.Samed Ali Kaya

TEKNİK SORUMLU: Kemal Özdeş

GOLLER: Dk.1 Ömer Hasan Şişmanoğlu, 34.Mitchell Donald, 54.Danijel Aleksic (penaltıdan)(Evkur Yeni Malatyaspor), Dk.20 Halil Akbunar, 41.Andre Biyogo Poko (Göztepe)

SARI KARTLAR: Eren Tozlu (Evkur Yeni Malatyaspor), Alpaslan Öztürk (Göztepe)

Dakika 1: Evkur Yeni Malatyaspor atağı santrayla birlikte gelişti. Ahmet İldiz, sağdan girdi, sıfırdan ceza sahasına pas çıkardı. Gelen topu Ömer Şişmanoğlu ağlara gönderdi: 1-0

Dakika 4: Göztepe atağında Jerome, Malatya savunmasının arkasına sarktı, kaleciyle karşı karşıyayken kendini yerde buldu. Hakem oyunu devam ettirdi, ancak penaltı itirazları üzerine VAR'a başvurdu. VAR incelemesinin ardından oyuna Malatya'nın aut atışıyla başlandı.

Dakika 14: Robin'in hatasıyla Göztepe sağdan atak başlattı. Topu kapan Alpaslan ortaladı, Jerome dokundu. Arka direkteki Yasin'e gelmekte olan topu savunma kornere gönderdi. Sonuç yok.

Dakika 20: Göztepe bu dakikada eşitliği sağladı. Taç atışıyla başlayan Göztepe atağı, EYMS ceza sahasında karambol yarattı. Berkan Emir'den gelen topla buluşan Halil Akbunar, yerdeyken voleyi vurdu, golü attı: 1-1

Dakika 27: Pereira'nın ceza sahası sol çaprazından şutunu Kaleci Beto aldı.

Dakika 34: Ev sahibi ekip bir kez daha öne geçti. Erkan Kaş'ın sol kanattan yaptığı ortada topa Ömer Şişmanoğlu dokundu, Mitchell Donald önüne gelen topu uzak köşeye gönderdi: 2-1

Dakika 41: Göztepe atağında, Yeni Malatya ceza sahasında oluşan karambolde defans topu uzaklaştıramadı. Andre Castro'dan gelen topu ceza yayı üzerinde önünde bulan Poko, gelişine sert vurdu ve beraberliği sağladı: 2-2

4. hakem ilk yarıda oynanmamış süre olarak 6 dakikayı işaret etti.

Dakika 45+4: Göztepe'li Castro kaptığı topu ceza yayı üzerine kadar sürdü ve şutunu attı. Kaleci Farnolle topu aldı.

Dakika 45+5 Yeni Malatya atağında, Chebake sağdan çizgiye kadar indi, uzak köşeye pas çıkardı. Topun gelişine vole vuran Pereira'nın bu vuruşu autla sonuçlandı.

İlk yarı 2-2 kapandı.

Dakika 48: Göztepe'nin kazandığı serbest vuruşu Berkan kullandı, gelen topa Alpaslan voleyi vurdu, üstten aut.

Dakika 49: Ömer Şişmanoğlu'nun soldan çıkardığı pasta, Pereira topla buluştu, uzak köşeye vurdu. Kaleci kornere çeldi.

Dakika 52: Malatya atağında Murat Akça, cezaalanında Alpaslan Öztürk'ün müdahalesiyle kendini yerde buldu. Bu pozisyonda hakem VAR incelemesine başvurdu. İncelemenin ardından penaltıya hükmeden hakem, Alpaslan'a da sarı kart gösterdi.

Dakika 54: Kazanılan penaltı atışını Aleksic kullandı ve Beto'nun solundan topu ağlara gönderdi: 3-2

Dakika 75: Göztepe atağında Halil ceza sahasına ortaladı, ancak top direkt Farnolle'ye gitti.

Dakika 77: Göztepe atağında Jerome ceza sahasında kendini yerde buldu. Göztepelilerin penaltı beklediği pozisyonda hakem oyunu devam ettirdi.

Dakika 79: Ahmet Ildiz'in vuruşunda top auta çıktı.

Dakika 81: Göztepe Yasin Öztekin'le köşe atışı kullandı. Gelen topu Jerome kaleye vurdu, aut.

Dakika 86: Aleksic'in şutunda top auta gitti.

Dakika 89: Malatya'dan İssam Chebake'nin şutunda top kaleyi bulmadı.

Hakem karşılaşmada oynanmayan süre olarak 6 dakikayı gösterdi.

Sonraki dakikalarda önemli bir pozisyon olmayınca, maç 3-2 ev sahibi takımın galibiyetiyle sona erdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

42 yorum yapılmış

  • TARAFTAR (5 yıl önce)
    KUPA MAÇINDA BİR GRUP TARAFTAR DOĞU TRİBÜNÜNDE AYAKLARIYLA KOLTUKLARIN ÜZERİNE MAÇ İZLEMİŞTİ, GÖZTEPE MAÇINDA KOMBİNE OLAN KOLTUKLARIMIZIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU KIRIKTI. OTURMAK MÜMKÜN OLMADI. TARAFTARIMIZ TAKIMINA KOŞULSUZ , SKOR NE OLURSA OLSUN DESTEK OLMALI. TRİBÜNE KOLTUKLARA ZARAR VERMEYİN. YAKIŞMADI SİZE GENÇLER...
    0
    0
    Yanıtla
  • yasin (5 yıl önce)
    erol hoca değerli bi hocamız transfer konusunda destekleyelimm.....stad içindeki işletmeler traftarlar derdeginden alınıp işletmenin yönetimin kendi bünyesinde calıştırılması lazımm....koltuklar neden kırıldı? cay üçreti ne kadar ? Ailesiyle gelen tarftar neden gelmiyor.. bi araştırın size zahmet..
    0
    0
    Yanıtla
  • Meksika Duvarı (5 yıl önce)
    Şu haraç meselesi ile ilgili Allah rızası için bir haber yapında millet neler olduğunu öğrensin başkana maç sonrası bir soru sorun en azından.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (5 yıl önce)
    Malatyamizin sürekli dogudan göc aldigini ve malatyanin kendi genclerinin ise baska vilayetlere ya calismaya yada memuriyete gittikleri aşikar bir durum bir diğer konu eski malatyaspor 80 kuşağı taraftarlarin bir çoğu bu takimi kabullenemiyor birçoguda yaşlilik durumdan stada gelmiyor, başka bir neden stadin konumu sehrin 8 ilcesinin en uç noktasinda ve ilceden gelen taraftarlarin stada ulasmasi ve tekrar dönüs yapmasi zorlu ve pahali oluyor, böyle olunca başka sehrin insani gelip seni desteklemez, ama bu koca sehirde malatyasporu destekleyecek 20 bin taraftar bulamazmiyiz buluruz elbet bunun icin tesvik lazim eskiden biz lisedeyken okullara bilet gonderilir gencler maca ücretsiz giderdi, hafta icine denk gelen maclarda sehrin valisi ogleden sonra memurlari iscileri idari izin yaptirirdi, büyük is adamlarindan kulube taraftar getirmesi icin davetlerde bulunulurdu, 2. Ordu komutani her mac oncesi takimi antrenmanda ziyaret ederdi maclara gelirdi, ayni sekilde emniyet muduru yapardi, geceler düzenlenirdi para toplanir kulup sehirde sürekli hissettirilirdi simdi bunlarin büyük kismi yapilmiyor, koca belediye baskanlari 200 , 444 bilet aliyor ama oraya işcisini gondermiyor koktuk bos kaliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Rifat (5 yıl önce)
    stat yapılırken vay efendim neden otuz bin kişilik olmuyormuş diye yorum yapanlar nerdesiniz . Üç büyükler geldiği zaman stat doluyor demek ki Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş taraftarı Malatya taraftarından daha çok. Tamam sosyal medyada yorum yap ama ara sıra da Maça gel kardeşim .
    0
    0
    Yanıtla
  • Alparslan (5 yıl önce)
    Seneye olur da şampiyonlar ligine gidersek bu stada uefa yetkilileri onay,vermez maç oynanması için. Uefa dan para gelirse adil gevrek artık stadın i çaresine bakar.
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (5 yıl önce)
    maçlar istanbulda oynansın fikrini herzaman savunanlardanım malatyaya super lig bir gömlek fazla,erzurum sivas elazığda seyirci var takım yok malatyada takım var seyirci yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan TEKGÖZ (5 yıl önce)
    Oğlumla maçtaydım.Takımımız büyük özveriyle oynuyor.Ama lütfen artık şu transferler yapılsın.Erol hoca da kadroyu ona göre kursun.Transferler geçiktirilerek en büyük haksızlığı Erol hocaya yapılıyor.Stadın büyük maçlar hariç doldurulmamasını anlamış değilim.Takım Türkiye kupasında ve süper ligde avrupaya gitmek için mücadele ediyor,stadın yarısı boş.Evet stadın eksikleri halen var ama lütfen takımımıza sahip çıkalım.Bi küme düştükmü 10_11 yıl geri dönemiyoruz.Özellikle gençlerden de ricam lütfen küfür etmeyin,koltukların üzerine basmayın.İnanıyorum ki küfür olmazsa bayanlar ve çocuklar stada daha çok gelir ve takımlarını desdeklerler.Sevgi ve saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Malatyali.taraftarlar.yorumlari.iyi.okuyon.bizlere. Yakismiyor.takimlari.dusme.hatinda.ama.seyirci. Herzaman.maca.gidiyorlar.stadi.doldurmaya.calisyorlar.ama.bizler.yorum.yapariz.takimi.tutariz.ama.maclara.gitmiyoruz..sayin.baskan.mac.biletlerini 10..ve.15.tl.yapin.stad.dolsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Gurbetci Orhan (5 yıl önce)
    Maça gidin maça, ey Malatya’lı hemşerilerim, boş boş ahkam kesmeyin, kimi arkadaşlar staddan şikayetçi , arkadaşım oturup konuşacağınız , tartışacağınız , fikir alışverişi yapacağınız taraftar temsilcisi filan yolmuş? Yani maça gitmek için illa ki düşme potasında olalım da yönetim stadın kapılarınını açsıınmı, başka türlü dolmayacakmı bu stad. Takıma ve emeği geçen herkese teşekkürler. Yönetime ve takıma destek olalım, inşallah bu başarıların devamı gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • harun (5 yıl önce)
    kardeşim adem cilerme yok. sadık buatip gitmiş .kups msçı oynanmış gelip göztepeyi yendik .yazık şu stad dolmazmı bırakın bahaneyi Allah rızası için doldurun kardesşim stadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman Kahraman (5 yıl önce)
    Adil başkan, Maçları kesinlikle İstanbul' da oynatsın. Malatya da 5000 kişi ile boş stada maç yapacağına İstanbul' da minimum 15 bin kişi ile oynar. Bu şehire maça gerek yok. Bu şehir ancak boş boş oturup ahkâm kesmeyi ve ukalalık yapıp akıl vermeyi bilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet malatya halki futbolla iç içe değil. Taraftar sayımız süper ligi hak etmiyor. Ancak İstanbul'da oynansa vay efendim 15 bin gelir yok 50 bin kişi gelir diye ahkâm kesmeye gerek yok. Malum 2 sene evvel orada 4 maç oynandi. Ortalama 5-6 bin kişi izledi. Her halükarda taraftarimiz küme düşüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gençler çocuklar ve aileler maça gitmeli.Biz niye 25 bine oynamayalım.Hadi Malatya herkes Maça.takımımızı yalnız bırakmayalım.Aslın da Çooook şanslı bir şehiriz.Y.Malatyaspirumuz ŞAMPİYON LUĞA OYNUYOR. Bundan daha güzel ve gurur verici bisey olabilirmi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Konuşmaya boş yere eleştirmeye bütün takimi kötülemeye gelince bol bol konuşurlar ana maça gitmezler cok yazik MALATYAMIZA hiç yakişmiyor Istanbulda oynansa daha iyi olur demek durumuna düşürenler utansin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet genç (5 yıl önce)
    Eyvallah kazandık ama çok üzüldüm trt sporda yorumcular malatyamiza laf attılar ilk ikiye giriyoz ama seyirci yok erzurum düşmeye oynuyo tıklım tıklım lütfen sevgili malatyalılar destek zamanı erol hocam ve tüm oyuncu kardeşlerimi kutluyorum saygılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (5 yıl önce)
    Y.Malatyasporumuzu zorda olsa Göztepe'yi yendiği için tebrik ederim.Çok basit hatalardan dolayı goller yedik.Göztepe'nin attığı ikinci gol adete rakibe alda at dercesine pas oldu.Bu arada Kaleci Farnolle gününde değildi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali kaya (5 yıl önce)
    SEYİRCİYİ ADAM yerine koymazsan boş kalır.wc ler berbat ve elektirik yok.stad buz gibi çatı delik su damlıyor.trafik işkence.niye gelsin seyirci
    0
    0
    Yanıtla
  • Gündüzbeyli (5 yıl önce)Ali kaya isimli kullanıcı yorumuna
    Sorması ayıp ama soruyorum cahilliğime ver. Stad nasıl buz gibi olmasın? Nasıl ısıtılacak koca stad?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali kaya gibiler icin bir kaç tane soba yaksalar veya da koltuklar isitmali olsa 10 lira bileti aldigimizda böyle özel seyircileri evlerine bedava servìs olsa Birde yiyecek içecek verseler o zaman belki mutlu olurlar 3 puan alinmiş çok mu önemli Bu kadroyla avurpaya gitme ihtimali var o da önemli degil önemli olan ali bey gibileri memun olsun gerisi hikaye
    0
    0
    Yanıtla
  • Sivas ın stadında hava buz gibi olmuyor gidersen görürsün kardeş
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (5 yıl önce)
    Herkes transfer istiyor ama maç ta seyirci Yok transfer bütçeyle olur yönetim yerinde olsam takımı ortaya oynatırım bu seyirciyle yukarlar olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Saftirik (5 yıl önce)
    Haraç isteyenler utanmıştır
    0
    0
    Yanıtla
  • adil sahin (5 yıl önce)
    yeni malatyaspromuzu cani gönülde kutluyorum ama tek üzüldügüm bu stadin bu sekilde bos olmasidir ilk 5 lerde gezen bu takimimiza stadlari koldurmamiz lazim tsk
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (5 yıl önce)
    Millet maça gelin maça.takım süper seyirci yok yazık malatya lılara yazık.Erzurum un nüfus u bizden az stata 15 bin seyircisi var. Bizim takım şampiyon luğa oynuyo süper gidiyo stad ta 5 bin seyirci. O zaman bu takım bu şehire fazla.Ben gerçek Malatya lıyım diyen herkes maça gidecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (5 yıl önce)
    Çok bilmiş futbol yorumcuları,maçı seyrettinizmi? o hep eleştirdiğiniz,hiç beğenmediğiniz,gittiğinde arkasından zil çalıp oynadığınız futbolcuların yerleri malatya deyimi ile harık gibiydi.Bir facia yaşayabilirdik.Bu kadar eksik ve sakata rağmen ellerinden gelen her gayreti gösteren Futbolcularımızı ve Teknik ekibimizi tebrik ediyorum.Eksik yerlere bir an önce transferler gelmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz Selim ULU (5 yıl önce)
    Malatyasporum zirveye oynuyor ama malesef stad olmuyor yazık çok yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (5 yıl önce)
    BEYLER GÜNÜN GALIBIYETIN TADINI ÇIKARIN YAPTIĞINIZ KRITIKLERI KENDINIZ YAZIP KENDINIZ OKUYORSUNUZ ONUN ICIN ŞÜKREDIN TEBRIK EDIN MAÇLARA GIDIN
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (5 yıl önce)
    Galibiyetle başlamak çok önemliydi tebrikler Malatyaspor. özellikle sadık ın yokluğunu derinden hissettik ceza sahasına gelen her hava topu tehlikeli oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • günpınarlı (5 yıl önce)
    Sezon başında "ligin ikinci yarısının ilk maçında lig ikincisiyiz,şampiyonluğa oynuyoruz,küme düşme potasındaki Fener ile maçımız var,iki takımında puana ihtiyacı var...." denilecek dense kim inanırdı. Olumsuz yorum yapanlar imkanı olupda maça gelmeyenler bu takımın taraftarı olamazlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal Akgül (5 yıl önce)
    Erzurumspor kümeye düşmemeye oynuyor stat ful malatyaspor şampiyonluğa gidiyor stat boş malayaya yakışmıyor biz gurbete gideli malatyaspor seyircisiz malatyaspor öksüz anlayana
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Hepinizi.tebrik.ederim.emeginize.saglik.yolunuz. Acik.olsun.allahiniza..gurban
    0
    0
    Yanıtla
  • ferid (5 yıl önce)
    CESUR YÜREK (YENİ MALATYASPOR)...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Tebrikler kaplanlarıma.Eksik halimiz böyle olursa tam halimizde rakiplerimizin vay haline.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (5 yıl önce)
    Sonuç güzel de, ya oyun, nereye kadar şansla gidecek ki... topu ilerde tutacak oyuncu yok, ademe laf edenler, boutaib'e saydıranlar ne diyecek, defans eşittir sadık'mış, yaşayarak gördük,
    0
    0
    Yanıtla
  • Ankara’dan Malatya’ya selam olsun. (5 yıl önce)
    Ahmet İldiz’e rağmen kazandık. Adamın takıma ne gibi bir katkı verdiğini anlamış değilim. Kontra ataklarda top ayağına geldiğinde pozisyon ölüyor. O da yetmediği gibi topu kaptırıp rakip takımın kontra atacağa çıkmasına neden oluyor. Şu maçta onun yerine Guilherme olsayfı maçın sonlarında hop oturup hop kalkmazdık. Erol hocamı yaptıkları değişikliklerden ötürü tebrik ediyorum. Murat Yıldırım hamlesi takımın direncini artırdı. Tebrikler takım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa doger (5 yıl önce)
    Eğer üç tane iyi transfer yapılsın bu takım şampiyon olur
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut (5 yıl önce)
    Eksiklere rahmen tebrikler malatyasor.
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut (5 yıl önce)
    Tebrikler malatyaspor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nabi şavata (5 yıl önce)
    Başta Erol hocam olmak üzere, tüm teknik ekibi ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Özverilerinden dolayı tebrik ediyorum. Yürekleri ile oynuyorlar, sayın başkanım , lütfen , 1 orta saha ile , forvete 2 oyuncu , lütfen çabuk sonlandırınız. Zira kadro çok dar,
    0
    0
    Yanıtla
  • Görüşlerinize aynen katılıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaleli (5 yıl önce)
    Sadik ve botaibin eksikligi cok belli.defanta panik havasi var.2. Yari zor olacak.ama ilk yari gibi olursa kaybederz
    0
    0
    Yanıtla