SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'EYMS 2 Fenerli İle İlgileniyor' İddiası

0
Güncellendi - 2018-01-09 04:05:42
'EYMS 2 Fenerli İle İlgileniyor' İddiası
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe’nin iki yıldızını gündemine aldı.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor’da yönetimin, Fenerbahçe’nin sol kanat oyuncusu Aatif Chahechouhe (yandaki fotoğrafta) ile sarı lacivertlilerin Brezilyalı golcüsü Jose Fernandao ile ilgilendiği ileri sürüldü.

Transfer çalışmalarında şuana kadar 3 genç oyuncuyu kadrosuna katan sarı kırmızılılar, teknik direktör Erol Bulut ve transfer komitesinin belirlediği liste üzerinden çalışmalarını sürdürüyor. Şuana kadar hiçbir ismi kadrosuna katmayan Evkur Yeni Malatyaspor’da yönetimin Fenerbahçe’nin Faslı sol kanat oyuncusu Aatif Chahechouhe ile forvet oyuncusu Jose Fernandao’yu kiralamak istediği öğrenildi.

Aatif Chahechouhe sezon başında da yönetimin listesinde yer almış ancak teknik direktör Aykut Kocaman’ın Chahechouhe’yu kadroda tutmak istemesi nedeniyle bu transferden vazgeçilmişti.

Direkt ilk 11’de oynayabilecek oyuncuları kadrosuna katmayı planlayan yönetimin, Fenerbahçe’nin yıldız oyuncuları Aatif ve Fernandao (yandaki fotoğrafta) için zemin yokladığı ileri sürüldü.

Evkur Yeni Malatyaspor’un devrede olduğu Aatif Chahechouhe ve Jose Fernandao için Bursaspor, Osmanlıspor, Demir Grup Sivasspor, Göztepe, Gençlerbirliği’de nabız yokluyor. Süper Lig’den birçok kulübün Aatif ve Fernandao’yu kiralamak için sarı lacivertli kulübe teklif götürdüğü ancak Fenerbahçe’nin teknik direktörü Aykut Kocaman’ın iki oyuncudan yararlanmak istemesi nedeniyle şuanda netleşen bir durumun olmadığı öğrenildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • mesut (6 yıl önce)
    fenerin ilk 11 de oyuncunun peşinde diyorsunuz siz kendiniz bu habere inanıyormusunuz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Gezgin44 (6 yıl önce)
    Bu haberleri kendi kendinize uydurup duruyosunuz yok babp gelecek yok su gelecek bu gelecek millet okusunda hickimse alinmasin hesabi
    0
    0
    Yanıtla
  • eray (6 yıl önce)
    bu ikisinide alamaz bu isimleri alacak başkan lig bitmeden bağlardı bu transferleri şimdi kampda olurlardı
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (6 yıl önce)
    Milleti uyuytugunuzu mu sanıyorsunuz.İns bıraktığınızda yönetimi anılarınız ile anilirsiniz.Baba transferinni gördük, sahipsiz Malatya da artık gazetecilerde sahip çıkmıyor acaba niye durustler mi cesurlar mi yoksa paralilar mi yazık Malatynin halkına.
    0
    0
    Yanıtla
  • fatihb (6 yıl önce)
    bu ikisini bir de beşiktaştan pektemek aras boyko ve mitrovici kirala gsden de emrah başsanı kirala...
    0
    0
    Yanıtla
  • Behzat (6 yıl önce)
    Malatyaspor'a gönül veren dostlardan tek beklentim var. Lütfen Yönetime, Teknik kadroya ve Futbolculara destek olalim. Bu Yönetim, 3 senede 2 sampiyonluk yasatti Malatya'ya. Takim bir Barcelona veya Real Madrid degil ki muhtesem transferler bekleyelim. Bu sene ki hedef ligde kalmak dediler ve bence konmasi gereken hedef te buydu. Bu hedefin tutturulacagina da inaniyorum ve Yönetime, Teknik heyete ve Futbolculara güveniyorum. Zaman, birlik zamani Dostlar. Hersey Malatya icin. Hepiniz sevgiyle kalin. Stuttgart'tan sevgilerle, Behzat Karacor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok doğru tespit, Behzat bey, gerçekçi olmak lazım, eleştiri tabiki olacak ama yapıcı ve takımın iyiliği için olsun, yoksa birilerine tetikçilik yapmak için değil.Kalin sağlıcakla...
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Yönetimin tamamına yakını ticaret erbabı olduğundan olsa gerek dükkan kapanmaya yakın alışveriş ediyorlarki ucuza alsınlar.)))
    0
    0
    Yanıtla
  • CEMİL (6 yıl önce)
    Malatya spore yönetim erol hocanın çok acil alınması gerekli dediği 3 tane genç futbolcuyu ileriye dönğük kadrosuna katmış erol hoca bakıyorum geleceği düşünüyor yazık be bunlar listende varmı bunlar kim diye sordunmu sen önce kanpa yeni transferi yetiştir eğer yoksa transfer listen niye diyon yönetime listte verdim
    0
    0
    Yanıtla
  • gökmen (6 yıl önce)
    BABA TRANSFERLER YAPAÇAK ADİL BEY!! BUNLAR NE Kİ ÇÖP SİZ GELENLERİ GÖRÜN BABA DİYORUM BABAAAA :) İKİ DELİKANLI GAZETECİ ÇIKIPTA ADİL BEYE MİKROFONU UZATIP HAYIRDIR DEMİYOR YA SEYİRCİ ZATEN KUZU MAÇI İZLER ÇIKAR SONRADA BABA TARNSFERLER DEYİP BİZİMLE DALGA GEÇERLER BENCE HAK EDİYORUZ HEMDE ÇOOK...
    0
    0
    Yanıtla
  • Faruk (6 yıl önce)
    Hiç kimseyi almayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Berkant (6 yıl önce)
    Atıfı vermezler ama fernandao iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (6 yıl önce)
    yönetim gerçek olun yalancı olmayın yalancının mumu ıkındıye kadar yanar elınızdekini kacırmayın hocanın istemiş olan 2-3 futbolcu alın kümede kalın yazık cok yazık gönül vermiş bu taraftara
    0
    0
    Yanıtla