SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Antalya Hazırlığına Başladı

0
Güncellendi - 2018-01-30 19:33:12
EYMS Antalya Hazırlığına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 19.haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor’u yenerek, puanını 26’ya çıkaran ve 9.sıraya yükselen Evkur Yeni Malatyaspor’da Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıkları başladı.

İlk yarıda oynadığı 2 karşılaşmada 4 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, teknik direktör Erol Bulut nezaretinde Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Antrenmana takımla yolları ayrılan Turgut Doğan Şahin, Murat Akça, Mustafa Batuhan Altıntaş ile kiralık olarak gönderilecek olan kaleci Emre Selen katılmadı.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman taktik çalışmayla devam etti. Antrenmanın son bölümünde sakatlıktan yeni kurtulan İssiar Dia antrenmanı yarıda bıraktı.

TAKIMA MORAL ZİYARETİ

Balıkesir Edremit Malatyalılar Derneği Başkanı Mustafa Önder ve yönetim kurulu üyeleri, Evkur Yeni Malatyaspor’un antrenmanını ziyaret ederek, Antalyaspor karşılaşması öncesi takıma moral verdi.

Balıkesir Edremit Malatyalılar Derneği Başkanı Mustafa Önder, “Malatyaspor’u izliyoruz, başarılar diliyoruz. Ege Bölgesi’nde maçlarınızı izliyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Malatya futboluna büyük katkılarınız olacak. Genç ve yetenekli bir hocamız olarak size başarılar diliyoruz” dedi.

Teknik direktör Erol Bulut ise “Bizde takımımızla birlikte elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Şuanda doğru yolda gittiğimizi düşünüyoruz. İnşallah herkesin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Balıkesir Edremit Malatyalılar Derneği Başkanı Mustafa Önder, teknik direktör Erol Bulut ile sağ kanat oyuncusu Michael Pereira’ya çiçek takdim ederek, tatlı ikramında bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Her zaman her yerde Malatyalı var çok şükür NE MUTLU MALATYALIYIM DİYENE.................
    0
    0
    Yanıtla