SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Barboza İle Anlaşmaya Vardı

0
Güncellendi - 2019-06-17 17:17:27
EYMS Barboza İle Anlaşmaya Vardı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, 1.93'lük stoper Alexander Barboza ile anlaşmaya vardı.

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'da transfer listesinde yer alan isimler ile görüşmeler tüm hızıyla sürüyor.

Geride kalan sezonda Süper Ligi beşinci sırada tamamlayan ve bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakkını kazanan Evkur Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları hız kazandı.

Sergen Yalçın’ı teknik direktörlüğe getiren Evkur Yeni Malatyaspor, River Plate forması giyen Alexander Barboza ile büyük oranda anlaşmaya vardı. Barboza, geçtiğimiz günlerde Evkur Yeni Malatyaspor'un formasını giyerek poz vermiş ve bu fotoğrafı da sosyal medya hesabında paylaşarak, camiaya mesaj vermişti.

24 yaşında ve 1,93 metre boyundaki Defensa takımında forma giydi. Club Atlético River Plate ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Alexander Barboza'nın güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin Euro.

Alexander Barboza geçen sezon Defensa takımıyla 1.Lig ekibi Primera División'da 24 karşılaşmada bin 991 dakika görev aldı ve 1 gol, 1 asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Devrearası yaşadığımız transfer faciasından biraz ders aldık.Erzurumdan emrah yerine kaleci sehiç in alınması daha yararlı olur.bize yedek kulübesinde oturacak oyuncu lazım değil.çünkü bu sene 3 kulvarda birden mücadele edeceğiz.Emrah ve eren derdiyok bize faydalı olabilecek oyuncular değiller.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrahı,Ereni beğenmiyene bak?.Allah akıl fikir versin?
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan Arpacı (4 yıl önce)
    Kombine ler ne Zaman satışa çıkacak acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (4 yıl önce)
    Bu sezon sergen hocayla çok zevkli bir futboll oynayacağımıza inanıyorum .
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz (4 yıl önce)
    Süper bi transfer
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (4 yıl önce)
    Tebrikler kaliteli,değerli bir oyuncu ellerinize sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Büyük transfer , değeri yüksek bir oyuncu uyum sıkıntısı olmaz inşallah. Yönetimi tebrik ediyorum . Taraftar olarak Malatyalı olarak bizde forma ürün alıp kombine alıp maça giderek destek vermek düşer.
    0
    0
    Yanıtla