SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Bolu Kampını Sürdürüyor

0
Güncellendi - 2018-07-06 21:21:04
EYMS Bolu Kampını Sürdürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu Termal'de sürdürüyor. Sarı kırmızılılar, 1 Temmuz'da başladığı kamp çalışmaları kapsamında güç ve kondisyon depoluyor.

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıkları kapsamında birinci etap kamp çalışmalarını Bolu Termal'de sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor'da tempo her geçen gün artıyor. Birinci etap kamp çalışmaları çerçevesinde güç ve kondisyon depolayan sarı kırmızılılar, teknik direktör Erol Bulut nezaretinde askeri eğitimden geçiyor.

Birinci etap kamp çalışmalarına Bolu Termal'de 1 Temmuz'da start veren Evkur Yeni Malatyaspor'da, takımın yeni transferi Ömer Şişmanoğlu'da resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra Bolu'ya geçerek, kamp çalışmalarına dahil oldu.

İzinli olan Khalid Boutaib ve Michael Pereira'nın yer almadığı kamp çalışmalarında yabancı oyuncular İssam Chebake, Nacer Barazite, Muenfuh Sincere Seth, İssiar Dia, Aly Cissokho, Okechukwu Godson Azubuike, Danijel Aleksic ile kaleci Fabien Ceddy Farnolle çalışmalarını sürdürüyor.

"ÖRNEK BİR KULÜP OLACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Evkur Yeni Malatyaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, "Bizim amacımız var olan kemik kadromuzu güçlendirerek daha iyi noktalara gelmek. Uzun yıllar kalmayı hedeflediğimiz bu ligde sağlam ekonomik planlamayla örnek bir kulüp olacağımıza inanıyorum" dedi.

Transfer edilen oyuncuların teknik direktör Erol Bulut'un isteği üzerine alındığını ifade eden Gündüz, bugüne kadar orta saha oyuncuları Ahmet Ildız, Sırbistanlı Danijel Aleksic ile forvet Ömer Şişmanoğlu'nu renklerine bağladıklarını, santrafor oynayan bir futbolcuyla da görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.

Gündüz, eksik bölgelere transfer yapacaklarını belirterek, "Transfer konusunda baştan beri söylediğim gibi temkinli gidiyoruz. Piyasaya göre hareket ediyoruz. Çok yüklü maliyeti olan oyuncular almayacağız. Bizim amacımız var olan kemik kadromuzu güçlendirerek daha iyi noktalara gelmek" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ramazan dogan (5 yıl önce)
    Butceyi asmayin pahalı transfer her şey demek değildir butceyi aşan Mersin Antep Diyarbakır Malatya Sakarya Samsun Kocaeli Eskişehir buca karşıyaka Manisa neredeler bir bakın önemli olan ödemeleri zamanında yapmak ve ekip olmaktır diyorum .stadın eksikliklerinin giderilmesi gerekir maç sonları ulaşım sorunu mutlaka giderilmesi gerekir maç öncesi oraya giden insanların zaman geçirecekleri alanlar yapılmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla