SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Bonservisinde İndirim Bekliyor

0
Güncellendi - 2017-01-01 20:23:14
EYMS Bonservisinde İndirim Bekliyor
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, Milan Djuric’in transferinde mutlu sona yaklaştı ancak genç oyuncunun yüksek bonservisi transferi çıkmaza soktu.

Sarı kırmızılılar, İtalya Seri B Ligi ekiplerinden Cesena’nın formasını giyen Bosna Hersekli forvet Milan Djuric’in transferini bitirmek için yoğun bir mesai harcıyor. Yönetim, 1.99 metre boyundaki genç oyuncu ile her konuda anlaşma sağlarken, oyuncunun bonservisi yönetimi kara kara düşündürüyor. Yönetim, genç oyuncunun bonservisinde indirim beklerken, İtalyan kulübünün indirime yanaşmadığı iddia ediliyor.

Teknik direktör İrfan Buz’un pivot santrafor isteği doğrultusunda aradığını İtalya Seri B’de bulan sarı kırmızılı yönetim, transfer için gün sayıyor. Boşnak golcü Milan’ın transferini kısa sürede tamamlamak isteyen yönetim, genç oyuncunun bonservisi noktasında kulübü Cesena ile pazarlığını sürdürüyor. Genç oyuncuyu transfer etmek için farklı alternatifler deneyen yönetim, şimdi İtalyan kulübünden gelecek iyi haberi bekliyor.

Cesana ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki Boşnak futbolcunun 1 milyon AVRO olan bonservisini indirmeye çalışan Evkur Yeni Malatyaspor yönetiminin, golcü futbolcunun transferinde mutlu sona yakın olduğu iddia edildi. İtalya basınında yer alan haberlere göre sarı kırmızılıların, Serie B takımlarından Cesena forması giyen Milan Djuric ile anlaştığı ileri sürüldü. 1.99 boyundaki golcü oyuncu, İtalya 2. Ligi’nde bu sezon oynadığı 18 maçta 6 kez rakip fileleri havalandırdı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Bu fiyata 26 yaşındaki adamı aldık. 3 sene sonra bedava gider. o 3 sene içinde satmaya çalışsan 500 bin euro verecek takım bulamayız. Yönetim bu fiyatlarda olan isimlerle uğraşmasın. 300 bin 500 bin euro bonservis sınırı geçilmemeli. Mümkünse kiralanmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    1 milyon avro bu adama vereceginize adam akıllı 3..5..oyuncu alın..elazığ in bu yuzden puanı silinmedimi..zaten adamın boydan başka yeteneği yok..yazık olur paralara benden söylemesi..
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    EYMS transferde geç kalıyor.Sizler Milan Djuriç için bonservis bedelinde indirim beklerken bakmışsın başka bir takım basmış parayı ve transferi gerçekleştirmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (7 yıl önce)
    Baliç mi kardes baliç on numaraydi bu 9 numara pivot santrafor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Malatyaya simdiden hayirli olsun balic gibi olur bize geldimi
    0
    0
    Yanıtla