SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Bu Gece D.G. Sivasspor ile Oynuyor

0
Güncellendi - 2017-08-19 23:46:58
EYMS Bu Gece D.G. Sivasspor ile Oynuyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin ikinci haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, bu gece Demir Grup Sivasspor’a konuk oluyor. Saat 21.45'te başlayacak karşılaşma Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanacak ve BeIN Sports 2 kanalından naklen yayınlanacak. Demir Grup Sivasspor, ligin ilk haftasında aldığı mağlubiyeti telafi etmek, Evkur Yeni Malatyaspor ise deplasmandan galibiyetle dönerek, yoluna güzel bir şekilde devam etmek istiyor.

Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’de de karşı karşıya gelen Demir Grup Sivasspor ile Evkur Yeni Malatyaspor, ligin bitimine bir hafta kala Süper Lig’e adlarını yazdırmışlardı. Bu sezon Süper Lig’de karşı karşıya gelecek olan iki ekibin mücadelesi büyük bir heyecana sahne olacak.

Demir Grup Sivasspor-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşması saat 21.45’te başlayacak. Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Serkan Çınar yönetecek. Çınar’ın yardımcılıklarını Eskişehir Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi İsmail Şencan ile İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Erdem Bayık yapacak. Mücadelede Ankara Bölgesi’nden A Klasman Hakemi Erkan Özdamar ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Demir Grup Sivasspor-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşması BeIN Sports 2’den izleyicilerle buluşacak.

ARALARINDAKİ MAÇLAR VE LİGİN İLK HAFTASI

Demir Grup Sivasspor ile Evkur Yeni Malatyaspor daha önce TFF 1. Lig’de 2 kez karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma 0-0 berabere tamamlandı. Ligin ikinci yarısında Sivas’ta oynanan karşılaşması Sivasspor, 4-0 kazanarak, TFF 1. Lig’de şampiyon oldu.

İki takım bu sezon Süper Lig’de yer alıyor. Ligin ilk haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında Osmanlıspor’u 3-1 mağlup etti ve sezona galibiyetle başladı. Ligin ilk haftasında deplasmanda Akhisar Belediye Gençlik ve Spor ile karşı karşıya gelen Demir Grup Sivasspor, karşılaşmadan 1-0 mağlubiyetle ayrıldı.

İSTATİSTİKLER NE DİYOR?

Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig'de şampiyon olan Sivasspor'un topladığı 62 puanın 40’ını iç saha maçlarında topladı. Ligin son haftasında kırmızı beyazlılar, Evkur Yeni Malatyaspor’u 4-0 yenerek, şampiyonluğunu ilan etmiş, E.Yeni Malatya ise ikinci sırayı alarak Süper Lige yükselmişti.

Demir Grup Sivasspor, TFF 1. Lig’de geçtiğimiz sezon sahasında oynadığı 17 karşılaşmada 12 galibiyet, 4 beraberlik alırken, sadece 1 karşılaşmayı kaybetti.

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de ilk haftada sahasında oynadığı Osmanlıspor karşılaşmasında 19 top ile en fazla top kapan takım oldu.

Ligin ilk haftasında Osmanlıspor karşısında Evkur Yeni Malatyaspor’un yeni transferlerinden Khalid Boutaib 2 gol kaydederek, yıldızlaştı. Nacer Barazite 1 gol, 1 asistlik performansla dikkat çekerken, İssiar Dia ise 1 asistin yanı sıra takımına penaltıyı kazandıran isim oldu.

Demir Grup Sivasspor’un teknik direktörü Samet Aybaba ile Evkur Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam daha önce 9 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda, Ertuğrul Sağlam, Samet Aybaba’ya karşı 4 galibiyet, 3 beraberlik alırken, sadece 2 kez yenildi.

SERKAN ÇINAR İKİ TAKIMIN MAÇLARINI YÖNETTİ

Süper Lig Hakemi Serkan Çınar, daha önce Sivasspor’un 10, Yeni Malatyaspor’un ise 2 karşılaşmasında düdük çaldı.

Çınar’ın yönettiği karşılaşmada Sivasspor, 2 galibiyet, 5 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Sivasspor, iç sahada Çınar’ın yönettiği 4 karşılaşmada 1 galibiyet alırken, 3 kez berabere kaldı ve mağlubiyet yüzü görmedi.

Evkur Yeni Malatyaspor, Serkan Çınar’ın yönettiği 2 karşılaşmayı da kazandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Takımımız geçen seneki sivas maçları gibi olmayacak, Biz daha güçlüyüz ve galip geleceğiz inşallah, Futbol şansı Malatyamızda yana olsun ...
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (6 yıl önce)
    Sivas karşısıda Malatyasporumuza başarılar dilerim.Hedef üç puan olmalı.Malatyadan gidecek taraftarlarımız sakın ola taşkınlık yapmasın.Küfür etmesin:Buna tevessül edecek seyircilere müdahale edilmelidir.Sivas'la bizim bir sorumuz yok.TFF 1.ligdeki son maçta Sivaslılar lider olmak için oynadı ve bunuda başardılar.O maçta EYMS kötü oynadı ve yenildi Onu intkam alacağız gibi gündemde tutmanın bir anlamı olamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • BEKİR SITKI (6 yıl önce)
    BU MAÇI ALACAZ BAŞKA YOLU YOOOKKK.....HAYDİ Y.MALATYASPOR.........
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (6 yıl önce)
    Tff 1.lig'in rövanşını al kaplanim..1-0 olsun yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    İki güzüde şehrin takımı karşı karşıya hadi evkur yeni malatyaspor al macı gel ertuğrul hocaya ekibibe ve fotbulculara güveniyoruz alırsınız bu macı tüm malatyalıları dükün sokağa 1sıfır olsun bizim olsun dostluk cercevesinde malatyaspor kazansın
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Takimiza.guvenimiz.sonzuz.isallah.uc.punla. Donerler.malatyaya
    0
    0
    Yanıtla