SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS- Denizli Maçı Beşiktaş Stadı'nda Oynanabilir

0
Güncellendi - 2017-01-26 17:16:27
EYMS- Denizli Maçı Beşiktaş Stadı'nda Oynanabilir
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 20’nci haftasındaki Denizlispor karşılaşmasını İstanbul’da oynamak için girişimde bulunmaya hazırlanıyor.

Malatya İnönü Stadı’nın zeminin futbol oynamaya elverişli olmaması ve son iki iç saha maçında üst üste futbolcuların sakatlanması sonrası Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi, iç saha maçlarını İstanbul’da oynamak için başvuruda bulunmaya hazırlanıyor.

VODAFONE ARENA’DA OYNANABİLİR

Sarı kırmızılı yönetim, iç saha maçlarının Malatya İnönü Stadı zemininden dolayı dezavantaja dönmesinden dolayı radikal bir karar aldı.

Ligin ikinci yarısında yönetim, iç saha maçlarının İstanbul’da oynanması yönünde girişimde bulunmuş ancak yapılan istişareler sonucu, Sivasspor ve Mersin İdmanyurdu karşılaşmaları Malatya’da oynanmıştı.

İki iç saha maçında üst üste sakatlıkların yaşanması nedeniyle yönetim, Denizlispor ile oynayacağı karşılaşmayı İstanbul’a almak için ilk girişimde bulundu.

Yönetim, karşılaşmanın Süper Lig ekibi Beşiktaş’ın sahası olan Vodafone Arena’da oynamak için, siyah beyazlı kulübün yönetimiyle bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

Sarı kırmızılı yönetim ayrıca Denizlispor ile de bu konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi.

TFF ‘YE BAŞVURACAKLAR

Evkur Yeni Malatyaspor’un sportif direktörü Ali Ravcı, ligin 20’nci haftasındaki Denizlispor karşılaşmasının İstanbul’da oynanması için girişimde bulunulduğunu kaydetti.

Ravcı, yönetimin gerekli görüşmeleri gerçekleştirdiğini ifade ederek, birkaç gün içerisinde TFF’ye başvuruda bulunulacağını açıkladı.

TFF’nin haftalar öncesinden açıkladığı 20’nci hafta programında Evkur Yeni Malatyaspor-Denizlispor maçının oynanacağı stat Malatya İnönü olarak görülüyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Ahmet (7 yıl önce)
    Stadın durumu iyi değil ama bunun sorumlusu yönetim ve gençlik spor il müdürlüğüdür. Malatya'daki kombine alanların ne suçu var? Malatya'daki taraftarın ne suçu var? TFF sayfasında Denizli maçı halen İnönü Stadı olarak gözüküyor. TFF stad mazeretini kabul edebilir ama Vodafone Arena'yı kabul etmeyebilir. En yakın il tercihi yapar ve Elazığ'da oynatırsa hiç şaşırmayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Malatyalı olup İstanbul'da yaşayan Malatyalı mı yoksa Denizlili olup İstanbul'da yaşayan Denizlili mi fazla olur o maçta belli olur. Tabi bunun önüne geçmek için çaba lazım. İstanbul'daki Malatya Dernekleri bu biletleri alıp kendi üyelerinin passolarına aktarabilir. Bunun gibi çözümler aranmazsa İstanbul bize deplasman olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    Merak ediyorum..bu hafta samsunun stadında oynayacaklar..stad bu kadar onemlimiymis o zaman belli olur .. .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Hamamcilar (7 yıl önce)
    Hadi insallah.Bekliyoruz Istanbul'a.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ant (7 yıl önce)
    Doğru karar!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Önce transfer sözünü tutsun. Lig başlayalı kaç hafta oldu. Bekleyerek Transferden yapacağı dolar karını puan olarak kaybediyor. Kötüsü kaybedilen ve kaybedilecek puanlar parayla satın alınamıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZTÜRK (7 yıl önce)
    Bu yönetim takım olmak için çabalamak yerine aklına kolay geleni yaparak Malatya'yı gözden çıkarıp fellik fellik stadyum arıyor. Açıkçası ne yaptığı anlaşılmayan bir yönetim kurulu. 1,5 senedir bir basın sözcüsü yok yeni yeni icatlar çıkarılıyor. Yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Emrah idaçli (7 yıl önce)
    Sayın başkanımızın istanbul daki malatyalılari sevindirecek projesini kutluyorum. Maçlarımızi adana da oynasa en kötü 15.000 kişiye oynarız. Hem malatyadan da seyirci gelirdi. Ama ne yalan söyleyeyim biz şehir, takım, yöneticiler ve taraftarlar olarak süper ligi haketmiyoruz. Kimse kusura bakmasın. Onun için nerde oynandığı da çok önemli değil bizim için. Inşallah Allah nasip ederde Malatyasporumuzdan sonra sehrimizden bir profesyonel takım daha malatya bld.spor yani yeni malatyasporu da süper ligde görürüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (7 yıl önce)
    Bu Stadda futbol oynanamıyacağını haftalardır,Dost,düşman söyledi ama ne hikmetse bizim Malatya'daki taraftarımız ,bunu reddederek bilet aldıklarını,statın artık full çekeceğini falan söyleyip,ancak İstanbul'da oturanların maçların İstanbul'da oynanmasını istediklerini yazmışlardı.Bunu yazanlardan biri olarak ,Doğduğum günden beri Malatya'da yaşıyorum. Şampiyonluğa oynayan takımımızın bu stadda şimdiden 6 sakat bırakması mı önemli yoksa ,Yeni stadımız bitene kadar ,gerçekten taraftar desteği alacak İstanbul'da oynanmasımı önemli? Aslında takım içinde farklı bir motivasyon olurdu.Yönetimi tebrik etmek gerekir onlar bunların yaşanacağını görmüş fakat,taraftarımıza izah edememiştir.Yinede hayırlısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • mesut (7 yıl önce)
    malatyada 3000 bin kişiye oynayacağına 5000 kişi istanbul da oynasın bide taraftar hep konuşuyor semih için kampanya yapanlar forvet yok gol zor atıyoruz .nerde bu arkadaşlar.semih tüm malatyadan özür diledi.biz zor cikariz .yeni stat -15 bin kişilik olsa yeterdi büyük israf olmuş yazık çünkü biz 9 bin kişilik statta pendik maçında 7 bin kişi gördük baska da ben hatırlamıyorum ...........
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Istanbul da oynama mecbur değil Adana, Kahramanmaraş buralarda da oynatilabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİBABA (7 yıl önce)
    İSTANBUL'DA OYNANSIN DİYEN YORUM YAPIP MALATYA'YI ELEŞTİRENLER 10.BİN KİŞİYLE OYNARIZ DİYENLER DOLDURUN STADI GÖRELİM ARKADAŞLAR
    0
    0
    Yanıtla
  • ali kaya (7 yıl önce)
    Doğru karar
    0
    0
    Yanıtla
  • kesinlikle, kimsenin büyük resmi gördüğü yok hedef süper lig ise
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan Karaaslan (7 yıl önce)ali kaya isimli kullanıcı yorumuna
    İsabetli olur.
    0
    0
    Yanıtla