SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS- G.Saray Maçını Ulusoy Yönetecek

0
Güncellendi - 2019-04-23 18:03:45
EYMS- G.Saray Maçını Ulusoy Yönetecek
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Evkur Yeni Malatyaspor, 25 Nisan Perşembe saat 20.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi, Alper Ulusoy yönetecek.

Tarihinde ilk kez Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale kalma başarısını gösteren Evkur Yeni Malatyaspor, yarı finalde 2 Nisan'da İstanbul'da oynanan ilk maçta Galatasaray ile 0-0 berabere kalmıştı.

Evkur Yeni Malatyaspor, 25 Nisan Perşembe günü yarı final rövanş maçında Galatasaray ile 20.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Evkur Yeni Malatyaspor ile Galatasaray arasında oynanacak olan yarı final rövanş maçının hakemleri belli oldu. Buna göre, karşılaşmayı İzmir Bölgesi Süper Lig Hakemi Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy'un yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Alpaslan Dedeş ile Rize Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Mehmet Kısal yapacak. Karşılaşmada, Aydın Bölgesi Süper Lig Hakemi Bahattin Şimşek ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • bayram (4 yıl önce)
    Gerçek taraftar , küfretmeyen taraftar, çerez yemeyen taraftar, hop hop kalkıp oturan taraftar bekliyoruz, Kupa bizim
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (4 yıl önce)
    FATİH TERİMİN MAÇ SONRASI "HİNDİ " GİBİ KABARARAK BASIN AÇIKLAMASI YAPMASINI İSTEYENLER OLABİLİR.AMA HER FUTBOLCU BUNU İSTEMEDEN OYNAMALI ADEM BÜYÜK İSE BUNU EN ÇOK İSTEMEYEN OLMALI.KAMARA-ERTAÇ-MURAT-2-DANOLD-GULERME-PREYRA-MİNA-ALEKSİC-AHMET SİZE GÜVENİYORUZ.BU TAKIMI BURADA YENERSİNİZ,EROL HOCA BU MAÇTA KORKARAK OYNATMALISIN TELAFİSİ YOK ÇÜNKÜ...
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (4 yıl önce)
    kaplana başarılar ...
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (4 yıl önce)
    Bu maç tarihi bir maç. Ya orda olup ileride torunlarimiza anlatacak anı biriktireceğiz, "ben de ordaydım" diyeceğiz ya evde oturup futbolculara ve takımının yanımdaki seyircilere kızacak acizce söylenecegiz.
    0
    0
    Yanıtla