SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS İle Antalyaspor'un 3'üncü Randevusu

0
Güncellendi - 2018-12-14 03:58:19
EYMS İle Antalyaspor'un 3'üncü Randevusu
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor, 16 Aralık Pazar günü 13.30'da Yeni Malatya Stadyumu'nda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. İki takım daha önce iki kez karşılaşmış, Evkur Yeni Malatyaspor bu maçlarda galip gelememişti.

Süper Lig'de 25 puanlı Evkur Yeni Malatyaspor, 26 puanlı Antalyaspor ile sahasında karşı karşıya gelecek. Ligin zirvesinde kritik maçların oynanacağı haftada, Evkur Yeni Malatyaspor sahasında, seyircisinin desteğiyle 3 puanı alıp, zirvedeki yükselişini sürdürmek istiyor.

Evkur Yeni Malatyaspor ile Antalyaspor tarihlerinde şuana kadar 2 kez karşı karşıya geldiler. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de oynanan 2 karşılaşmadan Antalyaspor puanla ayrılmasını bildi.

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Ligin ilk yarısında Malatya'da oynanan karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Antalyaspor'un golünü Nasri, Evkur Yeni Malatyaspor'un golünü ise Khalid Boutaib kaydetti.

Sezonun ikinci yarısında Antalya'da oynanan karşılaşmayı Antalyaspor 3-1 kazandı. O karşılaşmada Antalyaspor'a galibiyeti getiren golleri Deniz Kadah (2) ile El Kabir kaydederken, Evkur Yeni Malatyaspor'un tek golü Aytaç Kara'dan gelmişti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Metoo (5 yıl önce)
    Takim ne zaman potaya taraftar havaya girse bi kaza oluyor..ins bu defa kaza olmaz..bu hafta ikinci sira bizim olsun..hakediyoruz iyi futbol oynuyoruz..basarilar diliyorum yurekten
    0
    0
    Yanıtla
  • ERDAL (5 yıl önce)
    MALATYASPOR 2 ==Antalyaspor 1
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (5 yıl önce)
    Trnavada oynayan turk forvet kubilay yılmaz etkili ve genç bir oyuncu yönetim değerlendirsin.
    0
    0
    Yanıtla