SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS İlk Hazırlık Maçını Oynadı

0
Güncellendi - 2019-07-09 20:02:51
EYMS İlk Hazırlık Maçını Oynadı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, Bolu'daki birinci etap kamp çalışmaları çerçevesinde Bosna-Hersek takımı FK Ćelik Zenica ile bir hazırlık karşılaşması oynadı. Hazırlık karşılaşması 1-0 Evkur Yeni Malatyaspor'un üstünlüğüyle sonuçlanırken, sarı kırmızılıların golünü Eren Tozlu kaydetti.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu Abant'ta sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor, Bosna-Hersek takımı FK Ćelik Zenica ile bir hazırlık karşılaşması oynadı. Teknik direktör Sergen Yalçın, Bolu kampının son gününe gelinirken takımın performansını  gördü.

Sakarya Bölgesi'den Atilla Karaoğlan'ın yönettiği karşılaşma Abant Vonresort'un 1 nolu sahasında oynandı.

Evkur Yeni Malatyaspor hazırlık karşılaşmasında Abdulsamed Damlu, Robin Yalçın, Ahmed Ildız, Murat Yıldırım, Rahman Buğra Çağıran, Berk Yıldız, Bülent Cevahir, Mustafa Akbaş, Eren Tozlu, Özer Özdemir, Nuri Fatih Aydın on biriyle sahaya çıktı. Murat Akşit, Emre Selen, Erkan Kaş, Muenfuh Sincere Seth, İssam Chebake, Mitchell Donald ve Yiğithan Güveli ise mücadeleye yedek başladı.

FK Ćelik Zenica ise Pavlovic, Raguz, Perisic, Vrhovac, İsic, Jamak, Zuna, Dedic, Okic, Huseinbasıic ve Dilaver on biriyle sahaya çıktı.

Müsabakanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Evkur Yeni Malatyaspor, karşılaşmanın ikinci yarısında Emre Selen, Erkan Kaş, İssam Chebake, Yiğithan Güveli, Mitchell Donald, Muenfuh Sincere Seth değişikliğiyle başladı.

Evkur Yeni Malatyaspor, karşılaşmanın 55.dakikasında Eren Tozlu'nun kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Bu golde asisti Nuri Fatih Aydın yaptı.

Karşılaşmanın 80.dakikasında sakatlık geçiren stoper Yiğithan Güveli oyuna devam edemedi. Güveli'nin tedavisi saha kenarında gerçekleştirilirken, saha kenarında oyuncu olmadığı için ilk yarıda oynayan ancak ikinci yarıda sahada olmayan Robin Yalçın yeniden oyuna girdi.

Mücadelenin 87.dakikada Eren Tozlu ile ikinci gole çok yaklaşan sarı kırmızılılar, özellikle ikinci yarıda net pozisyonlar yakaladı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Evkur Yeni Malatyaspor hazırlık karşılaşmasını 1-0 kazandı.

11 Temmuz'da Bolu kampını tamamlayacak olan Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik heyet ve futbolcular, 2 gün izin yaptıktan sonra 14 Temmuz'da Düzce Topuk Yaylası'nda toplanacak ve ikinci etap kamp çalışması başlayacak. Düzce'deki kamp 8 gün sürecek ve 22 Temmuz'da sona erecek kampın ardından Evkur Yeni Malatyaspor, 25 Temmuz'da UEFA Avrupa Ligi'nde Malatya'da oynayacağı ön eleme ilk maçı için Malatya'ya gelecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: EYMS'nin ilk hazırlık maçına çıkan kadrosu ve maçtan bir enstantene

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Polat (4 yıl önce)
    Her dönem böyle pravakatörler vardır, önemli olan onlara uymamak hele hele sonradan aramamak. Boş verin onlar yövmiyeciler. Takımı savunan yanında olanlardan değiller. Biz futbolumuzun ve futbolcumuzun yani memleketimizin yanında olalım. Malatyalı olmaktan gurur duyuyorum Malatyayı ve malatyalıyı seviyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Çok iyi hatırlıyorum geçen sezon başında bu nasıl kadro ne biçim oyuncu alındı kesin küme düşer bu nasıl yönetim adil gevrek git buradan vs... Bu ifadeleri kullanan arkadaşlar nerede acaba takım beşinci oldu, UEFA ya gidecek.. Hatırlarsanız 3 sene içinde süperli e oradan da UEFA ya gideceğiz dedi ve oldu... Futbol acemi ve cahilleri ya da kendini bilmez arkadaşlar SUSUN YETER BEN MALATYA LIYIM AMA TRABZONSPOR LUYUM, Malatya da yaşamıyorum... YALAKALIK YAPMIYORUM BAZEN BAKIYORUM MALATYA SPOR HABERLERİNE
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aydın (4 yıl önce)
    Ya valaha inanın bu yorum yapanlar nerde yaşıyorlar ne kadar futbol bilgileri var şu yazdıkları yorumlardan ne kadar faydasız yorum yaptıklarını hiç anlamayan bile güler geçer Bakın bu bir hazırlık maçı adı üstünde hazırlık.. İkincisi şu takım dört transfer yapmış ve iyi futbolcular aldılar ve daha da alacaklar biraz sabır ya diğer takımlar bile bu kadar futbolcu alamadılar az bı sabır arkadaşlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklisin 10 gün sonra eleme oynayacak takım ilk kamp bitmek üzere gelen yok giden çok ne kadar yönetim yalakasi var ayrıca hep aynı ağızla yazılıyor yönetim trolleri
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    Ne kadar olumsuz yorum yazmayı seviyorsunuz yav. Bu takım bence çok harika olacak ve sizin gibi felaket tellalarını utandıracak. Siz önce gidin birer tane kombine alın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu kadro ya mi alacaz adam kalma di yönetime yalakalik yapmayı birakin
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil D.oğlu (4 yıl önce)
    Loca alayım dedim biraz izledim değmez o paraya düşsün en iyisi paramla rezil olmayayım zaten stadyum cehennemin dibinde. Sergende kariyerini çöp eder gider. Yönetimin değişmesi lazımdı Erman Ilıcak beyefendinin adı geçiyordu sanıyorum borcun altına girmek istemediler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre Emre (4 yıl önce)
    Tek kelimeyle rezalet. Şu futbolcular ile süper ligde oynamak sadece hayal ürünü tek şaşırdıgim konu Segen hocanın hala istifa etmemesi.Allah sizin...versin.Rezil ettiniz bizi yeter artık her sene aynı terhane.Allah...versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (4 yıl önce)
    Yiğithan sakatlanır. Onun yerine ilk yarı oyundan çıkan Robin Yalçın tekrar oyuna giriyor. Bu takım 3. Stoperi yok yani... Vallaha yazık.iki sene önce Ertuğrul hoca bırakıp gitti dünyanın lafını saydık. Sergen hocamız yakında giderse kaçtı mı diyeceğiz. Yoksa...
    0
    0
    Yanıtla
  • Fener iyi kakalamış yigithan o çocuk iflah olmaz.ali koç sağlam kazık atti
    0
    0
    Yanıtla
  • 4412 (4 yıl önce)
    Maşallah kadroya bak rahat 2.ligde oynanır bu kadroyla. O değil bari yigithanı kazanabilseydik geleceğin stoperi deniyordu yine sakatlanmış!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Bu kadro bu ligde değil ptt den bile düşer
    0
    0
    Yanıtla
  • sen ve senin gibiler malatyasporun yakasından bi düşün artık
    0
    0
    Yanıtla