SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Mersin Maçı Hazırlıklarına Başladı

0
Güncellendi - 2017-01-17 02:43:16
EYMS Mersin Maçı Hazırlıklarına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 18’nci haftasında sahasında Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Ligin 17’nci haftasında sahasında Sivasspor ile 0-0 berabere kalarak, puan tablosunda üçüncü sıraya gerileyen sarı kırmızılılar, bir günlük iznin ardından Cumartesi günü sahasında Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına start verdi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, teknik direktör İrfan Buz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları bulunan kaleci Vedat Kapurtu ile Sivasspor maçında sakatlanan Murat Akça ile Boubacar Dialiba Diabang katılmadı.

Sivasspor maçında ilk 11’de oynayan futbolcular antrenmanı düz koşu ile tamamlarken, yedek soyunan ve forma giymeyen futbolcular ise koşunun ardından pas çalışması yaptı. Futbolcular, daha sonra iki gruba ayrılarak, yarı alanda çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Sakat ve cezalı çok. Bu hafta maçta çok iyi bir taraftar lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selçuk (7 yıl önce)
    Dialiba Murat sakat ,ayrıca Pereira'nında sıkıntısı var bugün abtrenmni tamamlayamadı.Eren Tozlu da cezalı ,Mersin maçında ileri uçta Ahmet Aras ve Amutu forma giyecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (7 yıl önce)
    Zeki diğer haberde var nezaman dönecekleri yazılı bilgin olsun diye yazdım
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (7 yıl önce)
    Sakatların durumu ne? Ne zaman oynayabilecekler? Bence habercilik bu soruların cevabında...
    0
    0
    Yanıtla