SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Osmanlı Hazırlığını Sürdürüyor

0
Güncellendi - 2018-01-16 20:18:00
EYMS Osmanlı Hazırlığını Sürdürüyor
A- A+ PAYLAŞ

 Süper Ligin 18.haftasında 20 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Kamp çalışmalarını Antalya’da gerçekleştiren ve artık maç haftasına giren sarı kırmızılılar, kritik mücadelenin hazırlıklarına devam ediyor.

Sarı kırmızılı ekipte, sol bek oyuncusu Rahman Buğra Çağıran yaşadığı sakatlık nedeniyle iki hafta takımdan ayrı kalacak. Genç oyuncu Osmanlıspor ve Demir Grup Sivasspor karşılaşmalarında sahada olmayacak.

Öte yandan hafif sakatlığı nedeniyle İstanbul’da kontrolden geçen Fransız sağ kanat oyuncusu Michael Pereira’nın ise ciddi bir sorunun olmadığı ve Osmanlıspor maçında görev verilmesi halinde sahada olacağı belirtildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız