SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS Premier Ligden Golcü Bakıyor

0
Güncellendi - 2019-01-17 00:08:41
EYMS Premier Ligden Golcü Bakıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı kırmızılılar, iyi bir forvet oyuncusunu kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor.

Süper Lig'de iyi bir ilk yarı geçiren Evkur Yeni Malatyaspor'da devre arası transfer çalışmaları sürüyor. Forvet oyuncusu Khalid Boutaib'in Mısır ekibi Zamalek'e transfer olmasının ardından kadrosuna en az iki hücum oyuncusu katmak isteyen sarı kırmızılılar, listelerinde yer alan isimlerle görüşmelerini sürdürüyor.

Evkur Yeni Malatyaspor'un transfer çalışmaları kapsamında yeni duraklarından birisi İngiltere oldu. Sarı kırmızılıların İngiltere Premier Lig ekibi Fulham'ın yıldızı Aboubakar Kamara'yı gündemine aldığı ve 24 yaşındaki santraforu kadrosuna katmak istediği bildirildi.

Transfer görüşmelerinin şuana kadar olumlu geçtiği, sarı kırmızılıların Aboubakar Kamara'yı kiralık olarak kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Adı daha önce Galatasaray ve Beşiktaş ile de geçen genç santrafor için girişimlerini sürdüren yönetimin, bu transferi kısa sürede noktalamak istediği öğrenildi.

7 Mart 1995 Fransa doğumlu olan 1,77 metre boyundaki santrafor Aboubakar Kamara'nın Fulham ile 30 Haziran 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Monaco, KV Kortrijk, SC Amiens takımlarının da formalarını giyen Kamara, Premier League'de bu sezon 13 karşılaşmada 687 dakika görev aldı ve 3 gol kaydetti.

İngiltere EFL Cup 2 maçta 2 gol atan Fransız golcü, santrafor olarak çıktığı 53 karşılaşmada 17 gol, 5 asistlik performans gösterdi. Kamara, sağ kanat oynadığı 16 karşılaşmada ise 5 gol atma başarısını gösterdi.

Fulham formasıyla 50 karşılaşmada 12 gol, 2 asist yapan golcü futbolcu, Fransa ekibi Amiens formasıyla 45 karşılaşmada 16 gol, 3 asistlik bir performans ortaya koydu.

Santrafor mevkiinin yanı sıra sağ ve sol kanatta da görev yapabilen Aboubakar Kamara'nın güncel piyasa değeri ise 4 milyon Euro.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Ferhat (5 yıl önce)
    Her maç boutaibe küfredenler şimdi onu arar olmuşlar.yazık!
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (5 yıl önce)
    Bizim duayen taraftarlar simdi alamaz diye konusuyorlar alinsa bu adamida begenmezler gercekci taraftar sayimiz cok az onlarda zaten her hafta maca gidiyor su ana kadar 3 bine yakin bilet satilmis ve bu takim averajla lig üçüncüsü maca gidip destek olan yok cay ocaklarinda izlemeyi orada yanindakiyle takimi hocayi baskani elestirmeyi taraftarlik saniyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Işıası olan bir takım dereyi geçerken at değiştirmez, giden sutcu beyviri, gelen kuheylan olsa bile, kaldiki kimsenin kuheylan alma derdi de yok, kümeye düşmeyelim, başkanlık da devam etsin, vaziyet odare edelim, olursa alt orta sıralarda bitirelim yaklaşımı çoğu anadolu kulübünün sonu olmuştur, çekirge bir sıçrar, iki sıçrar,
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (5 yıl önce)
    Çok karamsar olmaya gerek yok Erol hoca sinekten yağ çıkarır.Bu arada Bıtaibin değeri gittikten sonra mı anlaşıldı onun sahada yaptıklarını görmeyenler acımasızca yerenler şimdi onu arar oldular
    0
    0
    Yanıtla
  • sezgin demir (5 yıl önce)
    Aboubakar Kamara Malatyaspor kulubüne gelmeyi bugün kabul etti. transferin bugün veya en geç yarın kesin açıklanması bekleniyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur (5 yıl önce)
    Başkan transfer konusunda başarılı değil ne yazık ki nedense hep geç kalıyoruz ve geliştiremiyoruz bir çok şeyi,Boutaip'in yeri dolmayacak gibi görünüyor dolsa bile elde kalan bir isimle dolduracaklar belli !! İkinci yarıda takıma başarılar diliyorum,Allah erol hocaya sabır versin zor hemde çok zor..
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (5 yıl önce)
    yönetim bakıyor bizde bakıyoruz. bakacaz mı sadece?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Fransa liginede bakın,ordan gelen futbolcuların uyumu daha kolay oluyor..............
    0
    0
    Yanıtla
  • METEHAN (5 yıl önce)
    LİĞ CUMARTESİ BAŞLAYACAK ADİL BEY HALA FUTBOLCU ALACAK...ALMIYOSAN ELİNDEKİLERİNİ NİYE SATTINNNN...YAKINDA EROL HOCADA GİDER..BİZDE KÜMEYE DÜŞMEMEEK İÇİN OYNARIZ.YÖNETİM HALA NEYİ BEKLİYORRRRRR....TARAFTAR CILDIRACAK YAKINDA .GÖZTEPE MAÖINDA HERŞEY BELLİ OLACAK..
    0
    0
    Yanıtla