SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Samsun'a 4 Eksikle Gitti

0
Güncellendi - 2017-01-27 15:54:11
EYMS Samsun'a 4 Eksikle Gitti
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, Samsunspor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydederek, deplasmandan 3 puan alıp, galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.

Buz, takımdaki eksik futbolcuların çokluğuna rağmen takım olarak Samsunspor maçına iyi bir şekilde hazırlandıklarını, deplasmanda tek düşüncelerinin 3 puan olduğunu ifade etti.

Samsunspor ile son derece önemli bir karşılaşma oynayacaklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, “Bizim adımıza oldukça önemli bir karşılaşma. Hafta içerisinde takım olarak bu maça en iyi şekilde hazırlandık. Deplasmandan 3 puanla dönmek istiyoruz” dedi.

SARI KIRMIZILILAR 4 EKSİKLE GİTTİ

Evkur Yeni Malatyaspor, Samsunspor deplasmanına sakatlıkları nedeniyle 4 fuıtbolcusundan yoksun gitti.

Sarı kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Sadık Çiftpınar, Murat Akça, Mehmet Sak ve Boubacar Dialiba (fotoğraftaki), Karadeniz ekibi karşısında forma giyemeyecek.

Teknik direktör İrfan Buz’un Samsunspor karşısında yeni transferler Sezer Özmen ve Ferhat Kiraz ile birlikte sol bekte Osman Fırat’a görev vermesi bekleniyor.

Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında kart cezalısı olduğu için kadroda yer alamayan forvet oyuncusu Eren Tozlu’nun da Samsunspor maçında ilk 11’de olması bekleniyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • suat (7 yıl önce)
    samsun maçında eren tozlu dan ikinci bir patlama bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • BAŞFENDİ (7 yıl önce)
    Takım İstanbuldaki Malatyalılara emanet.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet m. (7 yıl önce)
    İç saha maçları için Beşiktaş klübü ile anlaşılmış. Hiç olmazsa güzel bir zeminde sakatlık riski azalmış olur. Şimdi destek sırası İstanbul'daki Yeni MALATYASPOR taraftarlarında.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (7 yıl önce)
    Caner arıcı da sakat belki oynamayabilir bilginiz olsun
    0
    0
    Yanıtla