SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Yönetiminden İstifa Etti

0
Güncellendi - 2017-07-07 17:52:42
EYMS Yönetiminden İstifa Etti
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'da geçtiğimiz günlerde kulüp 2. başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Aykut Küçük, kararının gerekçelerini paylaştı.

Malatya’nın önemli ailelerinden Küçük ailesine mensup Aykut Küçük, sarı-siyahlı yönetime Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin ricası üzerine girmişti.

Bir dönem görev aldığı Adil Gevrek başkanlığındaki yönetimden 3 Temmuz itibari ile istifa ettiğini açıklayan Küçük, istifa gerekçesini açıkladığı basın bülteninde şunları söyledi:

"Değerli Dostlarım, bugüne kadar severek yürüttüğüm Yeni Malatyaspor yönetimindeki görevimden 3 Temmuz 2017 tarihi itibariyle istifa etme kararı aldığımı sizlerle paylaşmak isterim. Kazandığımız şampiyonluğun ardından, büyük bir iç huzuruyla bu kıymetli görevi bırakmanın zamanının geldiği düşüncesindeyim. Kulübümüzün daha da güçlü bir yapıya kavuşması için kurumsallaşma, planlama ve şeffaflık çalışmalarına önem vererek, sıkı sıkıya bağlı olduğumuz renklerimizin nice başarılarını gelecekte de hep birlikte alkışlayacağız. Yoğun iş hayatıma odaklanmak üzere yönetimden ayrılırken, her zaman onur ve gururla anacağım bu görevim süresince şahsıma duyduğunuz güven ve kıymetli işbirliğiniz için teşekkürlerimi sunar, bu süreçteki en büyük kazanımımın sizler gibi değerli dostlarla tanışmak olduğunu açık yüreklilikle ifade etmek isterim.”

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • yücel yıldırım (6 yıl önce)
    emeğinize desteğinize sağlık.yerinize gelenler inşallah sizden aldıkları görevi daha ileri götürür.başarılar dahada artar.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (6 yıl önce)
    Belliki adam bence paradan daha kıymetli olan emeğini yüreğini gönlünü ve mesaisini vermiş..para vermesede olur..mahir adlı yorumcu sen malatyasporun kaç maçına geldin..sen neyin kafasindasin..sen git elazığspor u eleştir..malatyanin ekmeğini yeyip bol keseden atanlar lütfen yorum yapmasın...
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET (6 yıl önce)
    Emellerine sağlık yolunuz açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahir (6 yıl önce)
    Biri sorsun bu zaata! Yönetim kurulunda olduğu süre zarfında kulübe kaç TL bağışta bulunmuş?Böyle insanlar şire pazarında da var....Bu kulübe ekonomik anlamda katkı sağlayacak İNSAN lazım... saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen ne kadar verdin.
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET (6 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Kaç tane maça gittin acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇÖPÇÜ (6 yıl önce)Mahir isimli kullanıcı yorumuna
    Varsayalım hiç para vermemiş..Süper lig isim ve vitrin ligi böyle bir ligde reklam yapmadan,adam sesizce gönlünü bırakip,elini cekiyor;herhangi bir olumsuzluga yol acmamak içinde nezaket le Ayrılış nedenini bir bültenle açıklıyor.Mahir de ne kadar verdin...diyor..Sonunda Saygılar demeside yokmu..Mahir gerçekten Saygılı ol..Zor değil bunu demek Aykut KÜÇÜK Emeğinize sağlık. ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (6 yıl önce)
    Siz herzaman Y.Malatya spor a lazımsınız.ileride sizi daha üst konumda görmeliyiz.Gerçek Malatyalı sizin gibi olmalıdır. Emeğinize sağlık. Biz taraftar olarak sizi bekleyecez.
    0
    0
    Yanıtla