SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de Gözler Yönetimde

0
Güncellendi - 2016-12-24 00:39:11
EYMS'de Gözler Yönetimde
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de uzun haftalar liderlik koltuğunda oturan ancak ilk yarının son haftalarında aldığı kötü sonuçlarla herkesi tedirgin eden Evkur Yeni Malatyaspor’da gözler transfer çalışmalarına çevrildi. Sarı kırmızılılar, birkaç mevki için arayış içerisine girdi.

Lig’de son haftalarda kart cezalısı ve sakat oyuncular nedeniyle zor günler geçiren sarı kırmızılılar, ikinci yarı için kolları sıvadı. Şampiyonluk hedefi doğrultusunda kadrosunu daha da güçlendirmek isteyen Adil Gevrek (fotoğrafta ortadaki) yönetimi, ilk olarak İstanbul’da sportif direktör Ali Ravcı ile bir araya gelmiş ve değerlendirmede bulunmuştu.

Sportif direktör Ali Ravcı’nın sunduğu rapor doğrultusunda bir toplantı yaparak, değerlendirmede bulunan yönetim, Boluspor maçı sonrası teknik direktör İrfan Buz ile görüşme yaparak, transfer çalışmaları konusunda izlenecek yol haritasını belirlemeye hazırlanıyor. Özellikle ilk yarının son bölümlerinde kart cezalısı oyuncuların çokluğu nedeniyle sıkıntı yaşayan ve puan kaybeden sarı kırmızılılar, bu noktada özellikle birkaç mevki için alternatif olacak futbolcuları kadrosuna katmayı planlıyor.

Nokta transferler yapmak isteyen yönetimin, Boluspor maçı sonrası teknik heyetten gelecek rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına hız vermesi beklenirken, şuanda birkaç ismin gündemde olduğu ancak bu oyuncularla ilgili netleşen bir durum olmadığı öğrenildi.

Yönetimin ilk önce pivot özellikli bir golcü ve orta saha için bir oyuncu transfer etmek istediği kaydedildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Metin (7 yıl önce)
    Kaleci , forvet , sol bek , ortasaha ya iyi bir oyun kurucu
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaşk (7 yıl önce)
    Başkan önce bi getirip de başımıza bela ettiğin futbolcuları gönder taraftarın isteği doğrultusunda transfer yapın yeter artık siz gidersiniz bu taraftar kalır bunu unutmayın İrfan hocayada bi tavsiyem var Hakan dan bise olmuyo zaten şampiyonluk umudu bırakmadınız bari Ertaç ı oynat ikinci yarı playoff lara kalalım adam atlıo zıplıo tutuyo Hakan beyimiz geleni gideni maşallah içeri alır oldu bunları gercekten bi düşünün bizim sabrımız kalmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 hakan (7 yıl önce)
    Buzamana kadar virgül transfer yapısınız hadi bakalım gerçek nokta transfer yapınca gorelim
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (7 yıl önce)
    gaziantep belediyenin şampiyonluk iddiası yok... alın size bir hücum oyuncusu... kim mi... Uche Kalu... taş gibi çok güçlü, hemde çok hareketli... bu dediğimi değerlendirin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Adnan (7 yıl önce)
    Kaleci kaleci Allah için bir bakın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    Başkan takımlar başladı trasfere bolu maçını bekleme zaten sonu hüsran sonu banko 4 trasfer lazım sıva kolları boran önce ses getirecek santofor gelmesi lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydin (7 yıl önce)
    Ilk yarı yapilan transferler ortada klübün gelir gider dengesi şeffafmı açıklanmalı ilk yari kaç milyon tl kredi çekildi açıklanmalı
    0
    0
    Yanıtla