SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'den Lucescu'ya Tepki

0
Güncellendi - 2018-01-10 21:41:54
EYMS'den Lucescu'ya Tepki
A- A+ PAYLAŞ

Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu’nun Galatasaray antrenmanındayken yan sahada idman yapan Yeni Malatyaspor'un antrenmanını ziyaret etmemesi tepkilere neden oldu.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısına verilen aranın ardından takımlar Antalya'da ara dönem kamp hazırlıklarına başladı. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu da Antalya'da kamp yapan kulüplerin antrenmanlarını ziyaret ediyor.

Önceki gün Galatasaray antrenmanına giden Lucescu, sarı-kırmızılıların teknik patronu Fatih Terim ile bir görüşme gerçekleştirdi. Süper Ligi'in ilk yarısında dikkat çeken bir performans sergileyen Yeni Malatyaspor da Galatasaray ile aynı otelde kamp yapıyor.

Rumen teknik adam Galatasaray antrenmanındayken yan sahada idman yapan Yeni Malatyaspor'un yerli oyuncuları heyecanla Lucescu'yu beklerken bir şok yaşadılar. Lucescu, Yeni Malatyaspor antrenmanını ziyaret etmedi. Olayı duyan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, TFF Başkan Vekili Servet Yardımcı ile bir görüşme yaparak, Lucescu'nun tavrının kabul edilemez olduğunu belirtti.

Olayı öğrenen Yardımcı, Yeni Malatyaspor camiasının tepkisini anladığını ve hocayı bizzat Malatya'ya antrenmana getireceklerini belirtti. Başarılı yönetici Servet Yardımcı da olayı Başkan Gevrek'ten gelen telefonla öğrendi.

Sürekli olarak yabancı oyuncu sayısının azaltılması gerektiğini belirten Mircea Lucescu, Süper Lig'de en fazla yerli oyuncu oynatan 3. ekip olan Yeni Malatyaspor'a ziyarette bulunmaması kafalarda soru işareti oluşturdu.

Öte yandan Lucescu, bir başka Rumen teknik adam Marius Sumudica'nın çalıştırdığı Kayserispor antrenmanını ise iki kez ziyaret etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Vehbi Doğan (6 yıl önce)
    Sayğıdeğer Malatyalılar Süperliğ takımlarından enfazla yerli oynatan Malatyaspordur.Devamlı söyleniyor Milli takıma oyuncu yetişmiyor .milli takımlar antönörü Lucescu Malatya takımını kale almayarak kenardaki antraman sahasına uğramıyor bu 2 milyon Malatyalıya hakarettir.Kendisi gelmesi halinde bu haddini bilmezi kampta kabul etmeyin kovun çünkü bu devri bitmiş şahıs malatyasporun yendiği Galatasaray ve Kayseri kaplarını ziyaret ediyor heerkes haddini bilecek ona göre davranacaktır. sayğılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • CANANİ (6 yıl önce)
    Yabancı hastalığı halen devam ediyor.Teknik Direktörümüz yabancı olsaydı bu şahış ziyaret ederdi.Sakın antramana gelmesin,gelirsede yüz vermeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet 44 (6 yıl önce)
    Gelirse kovun
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (6 yıl önce)
    Lucescu haklı yabancı sayısı azaltılmalı yoksa milli takımda oynatacak oyuncu bulamayacağız!!
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (6 yıl önce)
    Beyni sulanmış ne dediğini ne yaptığını bilmeyen adamı milli takımın başına getirirlerse olacağı bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    Lucescu ismini bile yazamadim yalakalik yapıyor bunun devri bitmiştir gönderilmeli bence gelirse tepki verilmeli en üst seviyeden....galatasaray ve kayserisporu yenen bir takım herkes haddini bilsin.burası romanya değil Türkiye
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan dogan (6 yıl önce)
    Devri bitmiş adam tepkiye gerek bile yok bu saatten sonra kampa bile koymayin
    0
    0
    Yanıtla