SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'den Taraftara Beşiktaş Maçı Uyarısı

0
Güncellendi - 2019-02-08 01:08:50
EYMS'den Taraftara Beşiktaş Maçı Uyarısı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'da yönetim kurulu, Beşiktaş maçı öncesi taraftara uyarıda bulundu.

Spor Toto Süper Ligin 22.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, 15 Şubat Cuma günü sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Karşılaşma öncesi Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi, almış olduğu kararı taraftarlarına duyurdu.

Sarı kırmızılı yönetim, ev sahibi takım tribünlerine 'Yeni Malatyaspor Passolig Kartları' dışında hiçbir takımın passolig kart geçişinin olmayacağını bildirdi.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Taraftarlarımızın dikkatine, 15 Şubat Cuma günü sahamızda oynayacağımız Beşiktaş maçı için Yönetim Kurulumuzun aldığı karar sonrası ev sahibi takım tribünlerine 'YENİ MALATYASPOR PASSOLİG KARTLARI' dışında hiç bir takımın passolig kart geçişi olmayacaktır. Taraftarlarımızın mağdur olmaması için maç öncesi 'Yeni Malatyaspor Passolig Kartlarını' temin etmeleri gerekmektedir.

Müsabakanın başlamasına 24 saat kala stadyumda yer kaldığı takdirde Beşiktaş logolu kartlar hariç diğer tüm kartlar ev sahibi takım tribünlerinden bilet alabilirler."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Engin (5 yıl önce)
    20 tl nın nesi çok ayıp valla bi paket sigaraya akşama kadar kahvelere ne paralar veriyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Fenerbahçeli Malatyalılar (5 yıl önce)
    Sadece beşiktaş taraftarının girişine izin vermeseler anlarım da Fenerbahçeliler neden giremiyor? İşte bu yüzden bizim gibi Malatyaspor'un yanında olanlar hiçbir zaman Malatya'nın maçına gitmiyor. Stad boş kalıyor!
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet44 (5 yıl önce)
    Sanki stad dolup taşıyor.Kardeşim bırakın herkes gelsin maça... Stad dolar en azından... Bir de;bilet fiyatları gerçekten pahalı..En azından gariban kesim için kale arkalarını 5 tl yapın,bak nasıl doluyor stad o zaman...
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Maç bilet fiatları yükselsin.3 TL ye maç olmaz.
    0
    0
    Yanıtla