SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'den Taraftara Dolandırıcı Uyarısı

0
Güncellendi - 2017-08-16 17:05:28
EYMS'den Taraftara Dolandırıcı Uyarısı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü’nden ‘Kulübümüz adına usulsüz para toplayanlar var’ uyarısı yapıldı.

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü resmi bir açıklama yaparak, kulüp adına usulsüz bir şekilde birileri tarafından para toplandığı uyarısında bulundu.

Kulübün sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayımlayan sarı siyahlı yönetim, birileri tarafından ‘0850’ ile başlayan bir numaradan bazı firmaların arandığı ve kulüp adına yardım toplama girişiminde bulunulduğu paylaştı. Aynı açıklamada Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü’nün telefonla arayarak yardım ya da destek talebinde bulunma gibi bir uygulamasının bulunmadığı, kulübün tek destek uygulaması için aktif olan kanalının 7979 numaralı kısa mesaj hattı olduğu ifade edildi.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü, kulübe maddi kaynak oluşturması adına geçen yıl bir GSM operatörüyle anlaşarak kısa mesaj üzerinden ‘Yenimalatya’ yazılıp, 7979’a gönderilen destek uygulamasını başlatmıştı. Bu uygulamayla tek mesajda sarı siyahlı kulübe 6 TL destek sağlanıyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • abdurahman gündoğdu (6 yıl önce)
    BU İŞİN UCU MALATYADA GİBİ bence savcılık konuya el atmalı araştırılmalı ismime kadar söylendi ilginç değerli üyemiz diye başlıyor sosyal medyayla alakalı olabilirmi diyede düşünmek lazım konu araştırılsın bence saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • abdurahman gündoğdu (6 yıl önce)
    0850666..29 numara okadar iştahlı anlatıyorki isminide söyledi duyguymuş ismimi büyük harflerle yazacaklarmış mişde Darendeli yermi seni böyle araman için kim yönlendirdi bu akıl kimden dedim külübümüz ilkeli dedi bende haydi .. git dedim ne diyem şimdi ben. ne hale geldik zevkimizi bile sevdamızı bile takibe almışlar şerefsizlik bu bu insanların ve madur durama düşenlerin varsa yetkililer biran önce önnem alsın ya zaaf gösterib kabul etseydik
    0
    0
    Yanıtla