SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'den Taraftara Bilet Uyarısı

0
Güncellendi - 2017-12-13 21:01:04
EYMS'den Taraftara Bilet Uyarısı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü, Pazar günü Yeni Malatya Stadyumu’nda Galatasaray ile oynanacak olan karşılaşmayla ilgili taraftarlara bilet uyarısında bulundu.

  Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Haftasonu oynanacak olan Galatasaray maçı biletlerinin satışı kulübümüz saha olayları nedeniyle Disiplin Kurulu´na sevk edildiğinden dolayı sadece bloke olmayan bloklar için satışa sunulacaktır. İlgili bloklar için prosedür gereği Perşembe akşamı açıklanacak olan PFDK kararlarının beklenmesi gerekmektedir. Passolig yetkilileriyle yaptığımız görüşme neticesinde saha olayları nedeniyle sevk edilen bloklarda Göztepe maçını izleyen taraftarlarımızın passoligleri Perşembe akşamına kadar blokeli tutularak bugün itibariyle maç biletleri satışa çıkarılacaktır. Perşembe akşamı kararların açıklanmasından sonra ise blokeli passoliglerin de blokeleri kaldırılarak tüm passoligler satışa açılacaktır. Tüm taraftarlarımıza duyurulur. Bloke kart blokları: Doğu Alt E Blok, Güney Alt C blok, Güney Alt D Blok, Batı Alt D Blok” denildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız