SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Federasyon Başkanı Malatya'da

0
Güncellendi - 2018-05-13 22:17:43
Federasyon Başkanı Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret ederek, çeşitli temaslarda bulundu.

Masa Tenisi Dostluk Ligi kapsamında Malatya’da bulunan Koç, bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek, temaslarda bulundu.

İlk olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi´ni ziyaret eden Koç, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat´ı, Malatya Büyükşehir Belediyespor Erkek Masa Tenisi Takımının Süper Lige çıkmasından dolayı tebrik etti.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Barman ile görüşen Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç, masa tenisi faaliyetleri ve takımdaki sporcularla ilgili bilgiler aldı.

Ziyarette, İl temsilcisi Hasan Uğur, Yeşilyurt Belediyesi Masa Tenisi Branş sorumlusu Kadircan Esen, Yeşilyurt Belediyesi masa tenisi antrenör oyuncusu Orhan Altay da hazır bulundu.

Federasyon Başkanı Koç,daha sonra Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı makamında ziyaret etti. Son olarak Federasyon Başkanımız Kerim Koç, Malatya Büyükşehir Belediyesi masa tenisi salonunu ziyaret ederek antrenör Ömer Tekin´den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanımız Kerim Koç, 25 farklı ilden 120 sporcunun katıldığı Dostluk Ligi´nin 14. etabı olan Malatya etabının açılışını da gerçekleştirdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız