SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kasımpaşalı Ferhat Kiraz'la İmza Cuma Gecesi

0
Güncellendi - 2017-01-20 22:10:05
Kasımpaşalı Ferhat Kiraz'la İmza Cuma Gecesi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da yönetim, transfer çalışmalarına hız verirken, Süper Lig’de forma giyen Ferhat Kiraz'la  anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Transfer çalışmalarını İstanbul’da yoğun bir mesaiyle sürdüren yönetim, Süper Lig ekibi Kasımpaşa’da forma giyen Ferhat Kiraz’ın transferinde sona yaklaştı.

Teknik direktör İrfan Buz’un Bursaspor’da görev yaparken eski öğrencisi olan 28 yaşındaki Ferhat Kiraz’ın Kasımpaşa’dan ayrılacağı öğrenilirken, sarı kırmızılı yönetimin bu oyuncuyla her konuda anlaşma sağladığı ve imzanın Malatya'da bir otelde Cuma gecesi atılacağı bildirildi.

FERHAT KİRAZ KİMDİR?

1989 Konya doğumlu olan Ferhat Kiraz, sol açık pozisyonunda görev alıyor.

Kiraz, Konya Demirspor altyapısında futbola başladı ve 16 yaşında Gençlerbirliği B Genç takımı için geldi. 1 hafta kadar oynadıktan sonra Metin Diyadin'in çalıştırdığı PAF takıma alındı. Yaklaşık 1 sezon PAF takımda oynadıktan sonra 2006 Mart ayında Gençlerbirliği A Takımına geçti. Haziran 2006'da Hollanda'da düzenlenen turnuvaya Gençlerbirliği'nin 17 yaş altı takımında katıldı ve turnuvanın en değerli futbolcusu seçildi.

2010-11 sezonun başında 1. Lig takımı Boluspor'a transfer oldu. Buradaki ilk sezonunda uyum sorunu yaşamadan kendine ilk 11'de yer edindi ve sezon boyunca 31 lig karşılaşmasında kaydettiği 12 golle hem takımının en golcü futbolcusu oldu hem de gol krallığında iddialı durumda bulundu. Bunun üzerine birçok Süper Lig ekibinin transfer listesinde bulunsa da kulübü başka bir ekibe göndermedi. 2011-2012 sezonun Türkiye kupası maçında Beşiktaş'a karşı forma giyen Ferhat, içinde Beşiktaş'ın da bulunduğu birçok kulübün dikkatini çekmiştir ve sezon boyunca 31 maçta görev yapan başarılı oyuncu rakip fileleri 12 kez havalandırmıştır. Orta sahanın her iki kanadında hücuma dönük olarak görev yapan Ferhat adam eksiltme konusundaki becerisi, hızlı koşuları ve kanat oyuncusu olmasına rağmen golcü özellikleriyle dikkat çekmektedir. Ferhat, 2012-2013 transfer döneminde Süper lig ekiplerinden Bursaspor'a transfer oldu.

2014-15 sezonu ortasına kadar 58 maçta 8 gol atan Ferhat, o sezon İbrahim Öztürk ile kadro dışı bırakıldı ve devre arasında Kasımpaşa’ya transfer oldu.

MİLLİ TAKIM KARİYERİ

66 kez milli takımlara çağrılan Ferhat Kiraz, 10 kez Türkiye U-16, 12 kez Türkiye U-17, 5 kez Türkiye U-18, 30 kez Türkiye U-19, 7 kez Türkiye U-21, 3 kez de Türkiye A2 forması olmak üzere toplam 67 kez milli formayı giydi. Milli müsabakalarda 16 gol kaydetti.

Kiraz, 8 ve 9 Şubat 2011 tarihlerinde Belarus ile Antalya'da oynanacak özel karşılaşmalarda ilk kez Türkiye A2 Milli Takımı aday kadrosuna davet edildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Osman (7 yıl önce)
    Tebriklet tebriklet tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Simdiden tebrikler hayirli olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (7 yıl önce)
    yeter ki alinabilsin, ligde kiyamet son 12 macta kopacak, ayakta saglam kalan ipi gogusleyecek,
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (7 yıl önce)
    Geç olsun temiz olsun.Çok kaliteli bir oyuncu.Eğer bu transfer gerçekleşirse takım şaha kalkar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Çok iyi ama biraz geç olmadimi
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (7 yıl önce)
    gole donuk, muthis bir sol bek ve sol acik, alabilirlerse harika bir transfer olur,
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Hayırlı olsun, ihtiyacımız olan mevkiydi sonuçta ülkenin en üst liginde oynamış tecrübeli isim çok rahat oynayacaktır birde merkez orta saha lazım forveti koşturan türden
    0
    0
    Yanıtla