SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FETÖ Askeri Yapılanmasına Operasyon.. 15 Gözaltı

0
Güncellendi - 2018-04-20 03:59:39
FETÖ Askeri Yapılanmasına Operasyon.. 15 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkezli 10 ilde FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün askeri mahrem yapılanmasına yönelik operasyonda astsubay ve onların sivil mahrem imamlarından 15 şüpheli gözaltına alındı.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY silahlı terör örgütü yapılanmasına yönelik soruşturması kapsamında; Emniyet TEM Şubesi ekiplerince;  örgütün askeri mahrem yapılanmasında yeralan astsubay ve onların sivil mahrem imalarına yönelik olarak Malatya merkezli   Erzurum,  Eskişehir, Adana, Kahramanmaraş, Bolu, Ankara, Konya, İzmir, İstanbul ve Kilis illerinde olmak üzere toplam 11 ilde 18 adrese eş zamanlı  operasyon düzenlendi.

Operasyonda FETÖ/PDY Terör Örgütünün Askeri Mahrem yapılanması içerisinde bulunduğu tespit edilen; Hava ve Kara Kuvvetlerinde görevli Astsubay rütbesindeki 13 şüpheli, askeri okuldan ilişiği kesilen 1 şüpheli, Askeri Mahrem İmam olan 2 Özel Okul Öğretmeni, 1 Diş Hekimi ve  1 İnönü Üniversitesinde Memur olan 4 şüpheliden 15 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. 3 şüpheli ise aranıyor.

Operasyonda Malatya’da 6 şüpheli, Eskişehir’de 3 şüpheli, Kahramanmaraş’da 2 şüpheli, Adana’da 2, Bolu’da 1 şüpheli, Kilis’te 1 şüpheli olmak üzere toplam 15 şüpheli gözaltına alındı.

Burhan Karaduman - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız