SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FETÖ Operasyonu: 45 Şüpheli Gözaltına Alındı

0
Güncellendi - 2017-12-16 21:45:42
FETÖ Operasyonu: 45 Şüpheli Gözaltına Alındı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik eş zamanlı Gaybubet evleri operasyonunda 21’i FETÖ soruşturmalarında firari olarak aranan şüpheli olmak üzere toplam 45 şüpheli gözaltına alındı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünce FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün Malatya’daki güncel yapılanmasına ve Gaybubet evlerine yönelik olarak geniş çaplı bir çalışma sonucu operasyon yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesinin koordinesinde TEM, Narkotik, Asayiş ve Güvenlik Şubelerinden toplam 220 personelin katılımı ile Malatya İl merkezinde 55 adreste eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda toplam 84 şahsın sorgulaması yapıldı.

Operasyonda ülke genelinde FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında yakalama müzekkeresi ile aranan aralarında kamu görevinden ihraç edilen 1 Cumhuriyet Savcısının da bulunduğu 21 firari şüpheli ile birlikte örgütün güncel yapılanması içinde halen aktif olarak faaliyet gösterdiği tespit edilen 24 şüpheli olmak üzere toplam 45 şüpheli gözaltına alındı.

Şüpheliler ile birlikte 11 adet sahte kimlik belgesi, 4 adet Pasaport, çok sayıda dijital materyal ve örgütsel doküman ele geçirildi.

Burhan Karaduman / Yeni Malatya Gazetesi - Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Vatansever (6 yıl önce)
    Düşmanların en büyüğü düşmanlığını gizleyendir. Maalesef düşmanlar gizleniyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Kim bunlar neden isimleri açıklanmıyor????
    0
    0
    Yanıtla