SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FETÖ'de 2 Şüphelinin İfadesi Evlerinde Alındı

0
Güncellendi - 2016-10-30 03:55:05
FETÖ'de 2 Şüphelinin İfadesi Evlerinde Alındı
A- A+ PAYLAŞ

  • Malatya Valiliği 16 kamu görevlisinin FETÖ'den gözaltına alındığını, 1'i doktor 5 kamu görevlisi hakkında açığa alma işlemi uygulandığını açıkladı.

Malatya Valiliği, FETÖ/PDY örgütüne yönelik soruşturmaların son durumu hakkında bilgi verildi. Valilik, halen 16 kamu görevlisinin gözaltında olduğunu, 5 kamu görevlisinin açığa alındığını, 2 şüphelinin ifadelerinin ise evlerinde alındığını açıkladı. Bu kişilerin hastalıkları nedeniyle evlerinde ifadelerine başvurulduğu öğrenildi.

Valilik'ten FETÖ/PDY'ye yönelik adli ve idari soruşturmaların son durumu hakkında şu bilgiyi verdi:

Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin Milli Güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut, bunlarla irtibatı olduğu değerlendirilenlerle ilgili olarak Valiliğimizce yapılan çalışmalar çerçevesinde;

15 Temmuz 2016 tarihinde Devletimizin birliğine, varlığına, bekasına, Sayın Cumhurbaşkanımızı, Milletimizin iradesini temsil eden TBMM’ni ve diğer Kurumlarımızı, Demokrasiyi ve doğrudan halkımızı hedef alan FETÖ/PDY Terör Örgütüne yönelik olarak yapılan etkin mücadele kapsamında Malatya ilimizde;

26.10.2016 TARİHİNDEN, 28.10.2016 TARİHİNE KADAR GEÇEN 3 GÜNLÜK SÜRE İÇERİSİNDE;

İl Halk Sağlığı Müdürlüğünden 1 Doktor,

PTT İl Müdürlüğünden 4 personel olmak üzere Toplam 5 kişi açığa alınmıştır.

Cumhuriyet Başsavcılığınca; FETÖ/PDY Terör Örgütüne Yönelik Yürütülen Soruşturma Kapsamında:

Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğünden; 3 Personel,

TCDD 5. Bölge müdürlüğünden 6 Personel,

Fırat Kalkınma Ajansından 2 Personel,

Tapu Kadastro İl Müdürlüğünden 2 personel,

İşkur İl Müdürlüğünden 1personel,

İl Sağlık Müdürlüğünden 1 Personel,

DHMİ Müdürlüğünden 1 personel olmak üzere 16 kişi gözaltına alınmış,

Kredi Yurtlar İl Müdürlüğünden 1 Personel, İşkur İl Müdürlüğünden 1 personel olmak üzere 2 kişinin evlerinde ifadeleri alınmıştır."

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız