SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FETÖ'den 19 Öğretmen Gözaltına Alındı

0
Güncellendi - 2017-06-23 01:42:43
FETÖ'den 19 Öğretmen Gözaltına Alındı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik operasyonlar sırasında gözaltına alınan ihraç edilmiş 19 öğretmenden 1'inin tutuklandığı, 11'inin adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldığı açıklandı.

Valilik'ten, yapılan operasyonlarla ilgili şu bilgi verildi:

"Cumhuriyet Başsavcılığınca; FETÖ/PDY Terör Örgütlerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında:

16.06.2017 günü Kale İlçe Jandarma Komutanlığınca Kömürhan Köprüsünde yapılan kimlik kontrolünde, Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığınca ve İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesince FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak Suçundan arandığı tespit edilen 1 şahıs Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca SEGBİS sistemiyle alınan ifadesi sonucu gözaltına alınmıştır.

16.06.2017 günü yapılan takip sonucu Malatya Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğünce yapılan GBT sorgusunda Mardin Sulh Ceza Hakimliğince FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan aranan 1 şahıs, ilimiz Adliyesinde SEGBİS sistemi ile alınan ifadesinde ByLock kullanıcısı olduğu gerekçesiyle Mardin Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanan şahıs ilimiz E Tipi Kapalı cezaevine teslim edilmiştir.

16.06.2017 Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatlı Malatya Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğümüzce FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne yönelik olarak yapılan operasyonda gözaltına alınan Milli Eğitim Müdürlüğü (ihraç öğretmen) 8 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

16.06.2017 günü Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatlı Malatya Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğümüzce FETÖ/PDY Terör Örgütünün Milli Eğitim Müdürlüğü (ihraç öğretmenler) yapılanmasına yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 11 şahıstan 1 şahıs tutuklanmış, 10 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır."

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız