SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fikstür Çekildi, İlk Maç Osmanlıspor'la

0
Güncellendi - 2017-07-11 18:38:44
Fikstür Çekildi, İlk Maç Osmanlıspor'la
A- A+ PAYLAŞ

2017 - 2018 Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu fikstür çekimi TFF'nin Riva'daki idari merkezinde bugün yapıldı. Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'ndaki fikstür çekimi Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Genel Sekreter Kadir Kardaş ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından, Süper Lig kulüp temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Kura çekim töreninde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, TFF Başdanışmanı Hilmi Gökçınar, beIN Media Group Başkanvekili ve Digiturk CEO'su Yousef Al-Obaildy, beIN Media Group Strateji ve Yatırımlardan Sorumlu Direktör Ziad Hammoud de bulundu.

2017-2018 Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu, 11, 12, 13 ve 14 Ağustos tarihlerinde oynanacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak. Süper Lig'de ilk yarı 24 Aralık 2017 tarihinde sona erecek, ikinci yarı ise 19 Ocak 2018 tarihinden itibaren oynanacak. Sezon 20 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak 34. Hafta müsabakalarıyla sona erecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- tff.org.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • murat (6 yıl önce)
    7. haftadan sonra fikstür zorlaşıyor. ilk yedi hafta olabildiğince çok puan toplamalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Fikstürü iyi değerlendirmek lazım. İyi başlamak çok önemli. Düştüğümüz sezon kötü başladık ve toparlanamadık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (6 yıl önce)
    Yıllardır büyük takımlarla maç yapmayınca isimlerini görüp korktum açıkçası..İnşaallah Malatyamiz en iyi yerde bitirecek bu yıl..
    0
    0
    Yanıtla
  • Şafak Tamer Mor (6 yıl önce)
    Öncelikle hayırlısı olsun iyi bir fikstür. biz Akhisarı takip ediyoruz Galatasaray'da bizi takip ediyor bu çok önemli .
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (6 yıl önce)
    fiküstür iyi güzelde.. stadın yolu yok.. pasolig gişeleri kurulmadı. localar yapılmadı .. LED reklam panoları yapılmadı.... eeee sadi FINDIKLI.. ahmet ÇAKIR ve milletvekilleri. uymaya devam edinn.. hani bu stat geçen sezon son 2-3 maçını oynuyacakttı.. bu sezona yetiştiremediniz daha. yazıklar olsun.. bizde sadece söylem var eylem yok.. söylem eyleme geçmedi hiçç.. bizde bol bol üfürme varrr.. yazıkk çok yazık.. malasef malatya basında yok.. hesap soran olmazssa böle olur.. hadi takımı taşıyın yine istanbula
    0
    0
    Yanıtla
  • ceyhun (6 yıl önce)
    hayırlı olsun inşallah.Allah utandırmasın.bu sene cok yıldız geldi lige.her takım cok güclü.nasıl baslarsak öyle gider.son sene bunu gördük.ilk haftalar önemli inşallah güzel olucak hersey
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (6 yıl önce)
    hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (6 yıl önce)
    Rabbim utandırnasın hayırlı uğurlu olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan 44 (6 yıl önce)
    Son hafta Alanyaspor Antalyaspor ne ayak.... Malatyasporumuza basarilar
    0
    0
    Yanıtla