SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Finallere Namağlup Gidiyor

0
Güncellendi - 2019-10-20 12:57:29
Finallere Namağlup Gidiyor
A- A+ PAYLAŞ

Özel Sporcular Futbol Ligi B Grubu’nda mücadele eden Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü, Riva’da gerçekleştirilecek olan finallere namağlup gidiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından organize edilen Özel Sporcular Futbol Ligi’nde Malatya temsilcisi Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü, B Grubu’nda mücadele etti.

Ligin son haftasında Elazığ Hazar Spor Kulübü ile Yeşilyurt İlçe Stadı’nda karşılaşan Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü, rakibiyle 2-2 berabere kaldı. B Grubunu yenilgisiz olarak lider tamamlayan Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu’nun İstanbul Riva’daki tesislerinde gerçekleştirilecek olan final karşılaşmalarında mücadele etme hakkını elde etti.

Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü Başkanı Kazım Aydoğan, Özel Sporcular Futbol Ligi B Grubu’nu namağlup lider tamamladıklarını kaydederek, Türkiye şampiyonluğu için finallerde mücadele edeceklerini belirtti.

Takım olarak grupta iyi bir performans ortaya koyduklarını ve yenilgisiz zirvede yer aldıklarını ifade eden Aydoğan, “B Grubu’nu lider tamamlayarak, finallerde mücadele etme hakkını kazandık. Amacımız, grupta sergilediğimiz iyi performansı final maçlarında da sergileyerek, Malatya’mıza şampiyonluk kupasını getirmek. Antrenör ve sporcu kardeşlerimizi elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

İha

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız