SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fiyatı Yeniden Belirlenecek..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Genel Meclisi, Özel İdare Müdürlüğü'ne ait işyerlerinin kiralama süresini 3 yıldan 5 yıla çıkarttı.
Malatya İl Genel Meclisi, Şubat ayı toplantılarının 2. oturumunu Meclis Başkanı Bekir Çelik başkanlığında Özel İdare Salonu'nda yaptı.

Toplantıda, Özel İdare Müdürlüğü'ne ait taşınmaz malların kiralama süresinin 5 yıl, su ürünleri tesislerinin su kiralamasının da 5 yıl yerine 15 yıl olarak uygulanmasına karar verildi. Alınan kararın, daha önceki kiralama sözleşmelerine de yansıtılacağı belirtildi.

Bu arada, Akpınar girişindeki Özel İdare İş Merkezi için yeniden değerleme yapılacağı bildirildi.

ÖZEL İDARE İŞ MERKEZİ'NE YENİDEN DEĞERLEME..
İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Çelik, Özel İdare'ye ait Akpınar Meydanı'ndaki iş hanının toplu halde satışının yapılması için Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'nün, yeniden değer tespitinin yapılması yönünde çalışma yürüteceğini dile getirdi.

Çelik, İş Merkezi'ne geçtiğimiz yıl Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'nün 33 milyon YTL tutarında değer tespiti yaptığını söyleyerek, "Bayındırlık Müdürlüğü'nden değer tespitini dükkan üzerinden değil, toplu halde yapmasını isteyeceğiz" diye konuştu.

Akpınar Meydanı'nın Atatürk Caddesi ile kesiştiği kavşakta toplam 1.755 metrekare alan üzerinde kurulu olan Özel İdare İş Merkezi, 3'ü bodrum kat olmak üzere 21 katlı olarak projelendirilmişti. Otel ve kültürel alanlar da projesinde yeralan Özel İdare İş Merkezi, halen 3 bodrum kat ile yüzeyden itibaren 6 katlı olmak üzere toplam 9 kattan oluşuyor. Projesine göre, iş merkezinin ortasındaki kulenin üzerine 12 kat daha eklenebilecek.

Özel İdare İş Merkezi'nde halen, İl Özel İdaresi'ne ait toplam 95 işyeri bulunuyor.

İŞÇİLERİN VERİMSİZ ÇALIŞMASI ŞİKAYETİ..
Toplantıda bazı üyeler, Köy Hizmetleri'nin çalışmalarının yetersiz kaldığını belirterek, araç ve personelin ilçelere dağıtılmasını teklif etti.

Meclis Başkanı Bekir Çelik, Köy Hizmetleri'ndeki işçilerin verimsiz çalışmasından şikayetçi olduklarını vurgulayarak, bu konuda bir çalışma yapılacağını ifade etti. Verilen teklif görüşülmek üzere komisyona havale edildi.

ARŞİV FOTO: Özel İdare İş Merkezi..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız