SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FKA Yönetimi Toplandı

0
Güncellendi - 2019-03-13 20:26:06
FKA Yönetimi Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Fırat Kalkınma Ajansı'nın 2019 yılı Mart ayı yönetim kurulu toplantısı, Tunceli'de yapıldı.

Valilik Toplantı Salonu'nda Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel başkanlığında yapılan toplantıya, Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Malatya Valisi Aydın Buruş, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ile Tunceli, Elazığ, Malatya ve Bingöl ticaret ve sanayi odalarının başkanları ile il genel meclisleri başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan Sonel, "Fırat Kalkınma Ajansımızın mart ayı toplantısı için bir aradayız. Tunceli'mize hoş geldiniz. Toplantımızın dört ilimize, bölgemize ve memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz." dedi.

Ajansın devam eden faaliyetleri ile bazı gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantı, bazı idari konularda kararlar alınmasıyla sona erdi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız