SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fuara Malatya da Katılacak

A- A+ PAYLAŞ
Malatya'nın Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı’'na katılacağı bildirildi. İl Kültür Turizm Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada,  Fuar katılım hazırlıklarının devam ettiği ve ekibin önümüzdeki hafta İzmir’e hareket edeceği duyuruldu. 
 
Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı, bu yıl 8 - 11 Aralık 2011 tarihleri arasında İzmir'de Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda organize edilecek. 
 
Malatya, bu turizm fuarına Valilik İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş. ortak organizasyonuyla katılacak. İl Kültür ve Turizm Şube Müdürü Ali Cengiz ile personel Hasan Hüseyin Yıldırım ile Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı’dan oluşan ekip, fuar süresince Malatya standında ilimiz ve ilçelerini tanıtıcı yayınları dağıtacak. 
 
Şube Müdürü Ali Cengiz “Malatya’nın yanı sıra ilçelerimiz ve turizm işletme belgeli tesislerden tanıtıcı yayın topladık. Türkçe-İngilizce-İtalyanca hazırlanmış Arslantepe broşürü ile Türkçe-İngilizce hazırlanmış Malatya broşür ve haritası, poster ve CD’leri fuar ziyaretçilerine dağıtacağız. Bu fuar yurtiçi ve yurtdışından profesyonellerin buluşma noktası, büyük bir şans. İşletmelerimiz bu fuara katılıp 2012 yılı için şimdiden iş bağlantısı kurabilirler. Birçoğu bürokrat ve işadamı olan hemşerilerimizi fuara davet ediyoruz.” dedi.
 
Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ise “Bu fuar Malatya’yı tanıtmak açısından büyük bir şans. İlimizi İzmir’de en iyi şekilde tanıtacağımıza inanıyorum. Geçen yıl da fuara katılmıştık ve gayet başarılı bir organizasyon olmuştu. Ayrıca hemşerilerimizle buluşma fırsatını yakalamıştık. Fuarda Malatya’nın yanı sıra organize ettiğimiz fuarları tanıtacağız” dedi.
2010 yılında 17 ülkeden 585 firmanın katıldığı fuar nedeniyle İzmir'e 30 ülkeden (Almanya, ABD, Avusturya, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna Hersek, Filistin, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İngiltere, İran, İspanya, İtalya, Kanada, Karadağ, Kazakistan, KKTC, Kosova, Lübnan, Meksika, Mısır, Rusya, Senegal, Sırbistan, Suriye, Türkiye, Umman, Ürdün, Yunanistan)  turizm profesyonelleri gelmişti. Dört gün süreyle açık kalan fuarı 15.963 kişi ziyaret etmişti.
 
FOTOĞRAFLAR: Geçen yılki fuardan görüntüler

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız