SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fuarda Müzik Dolu Gece

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:13:11
Fuarda Müzik Dolu Gece
A- A+ PAYLAŞ

21. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivalinde sahne alan pop sanatçısı Rafet El Roman, Malatyalılara unutulmaz bir gece yaşattı. 

Kayısı Festivali’nin dördüncü gününde Türk Halk Müziğinin ünlü sesi Selahattin Alpay ile Pop müziğin sevilen ismi Rafet El Roman sahneye çıktı. Gece, sahneye ilk olarak Malatyalı Türk Halk Müziği sanatçısı Selahattin Alpay çıktı. 13 yıl sonra Malatyalılarla buluşmanın mutluluğunu yaşadığını kaydeden Alpay, türküleriyle vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı. Konser sonrası Vali Vasip Şahin ile Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Selahattin Alpay’a kristal kayısı plaketi ile kayısı takdim etti.

Festivalde daha sonra Pop müziğin sevilen ismi Rafet El Roman sahneye çıktı. Şarkılarını seslendiren Rafet El Roman, Malatyalılara unutulmaz bir gece yaşattı. “Kalbine Sürgün” şarkısını Ezo ile seslendiren El Roman, sahnede çiftetelli oynadı.

Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ceyhan ile Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, Rafet El Roman’a konser sonrası kristal kayısı plaketi ve kayısı takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız