SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futbol Köyü Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Geliştirme Merkezi Herkes için Futbol departmanı tarafından Ülker'in sponsorluğu ile Malatya'da da düzenlenen "Ülker Futbol Köyleri" eğitimi sona erdi.

Malatya'da 5 Temmuz tarihinde başlayan "Futbol Köyü" projesi kapsamında 21 ilden gelen 80 sporcu, futbol eğitimi yanında, minik futbolculara centilmenlik, kardeşlik ve dayanışma ruhu ile ilgili bilgiler de verildi. TFF Antrenörleri, HİF Futbol sorumluları, il antrenörleri ve futbol okulları koordinatörleri eşliğinde çalışan 12 yaşındaki sporcular, kamp süresince sosyal faaliyetlerde de bulundu.

Malatya'da futbol köylerinin son gününde kapanış töreni düzenlendi. İnönü Üniversitesi Hoca Ahmet Yesevi Salonu'nda düzenlenen törene TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, TFF Futbol Köyü Koordinatörü Adnan Avcu, TFF Malatya Bölgesi teknik sorumlusu Zafer Güler, antrenörler ve minik futbolcular katıldı.

Kapanış töreninde bir konuşma yapan TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, minik sporcuları Malatya'da ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Belki burada hüzünlü bir ayrılık yaşayacağız ama ileride sizlerle Türk Milli takımı formasını giydiğiniz zaman görüşeceğimize inanıyorum. Ben burada Türkiye Futbol Federasyonumuza sizlere sağladığı katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Futbol Geliştirme Merkezimiz çok güzel çalışmalarda bulunuyor. Siz burada sadece spor eğitimi almadınız, bu ülkeye yararlı gençler olarak yetiştirildiniz" dedi.

TFF Futbol Köyü Koordinatörü Adnan Avcu ise, "Bütün çocuklarımızın gözlerinden öperek, gelecek yaşamlarında kendilerine başarılar diliyorum. Basın mensuplarına da bizlere destek verip, onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum. Sizler burada sadece Futbol eğitimi değil, sosyal anlamda da bir takım dersler aldınız. Hepinize bundan sonraki yaşantınız da başarılar diliyorum" diye konuştu.

TFF Futbol Köyü Psikolojik Danışmadı Hatice Subaşı da, kendisinin katıldığı altıncı kamp dönemi olduğunu belirterek, "En çok etkilendiğim, heyecanlandığım ve mutlu olduğum kamp burası oldu. Sizlerle yaptığımız çalışmalarda ve testlerde gördük ki, birlik ve beraberlik ortamı en iyi şekilde oluşmuş" şeklinde konuştu.

Futbol Köyü antrenörleri ve eğitim gören minik sporcular ise, kampta ayrılmanın hüznünü yaşadıklarını ancak Malatya'da mutlu günler geçirdiklerini söylediler.
Yapılan konuşmaların ardından eğitim gören minik sporculara belgeleri takdim edilirken, eğitimi veren antrenörlere teşekkür belgeleri verildi.

Kapanış programı Malatya Halk Oyunları ekibinin gösterileriyle sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız