SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Futbolcularla Görüşülüyor

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig takımlarından Malatya Belediyespor (Yeni Malatya Spor)'da yönetim, bir yandan 20 Haziran'da yapılacak kongreyi beklerken, diğer yandan da sözleşmesi biten futbolcularla görüşmelere başladı.

Yeni Malatya Spor'da yönetim transfer konusunda kolları sıvayarak, iç transferi kısa sürede bitirmeyi planlıyor. Bu doğrultuda yönetim, takımda kalmasını istediği futbolcularla bir ön görüşme yaptı. Takımdan gönderilecek futbolcuları da belirleyen yönetim, sözleşmesi devam eden birkaç futbolcuyu da kiralamayı düşünüyor.

Kongre sonrası transferi kısa sürede noktalamayı planlayan Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu'nun yüksek maliyetli futbolcuları kadroda düşünmediği öğrenildi.

Öte yandan 2009-2010 Futbol sezonunun ara döneminde Malatyaspor'dan, Yeni Malatya Spor'a transfer olan ve sözleşmesi sona eren Ergun Cengiz ile bir ön görüşme yapan yönetim, genç futbolcuyla kongre sonrası tekrar masaya oturacak.

Yeni Malatya Spor'a transferi sonrası forma şansı bulan ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Ergun Cengiz, konuyla ilgili İHA Muhabirine yaptığı açıklamada, "Ara devrede Malatyaspor'dan Yeni Malatya Spor'a transfer oldum. Yeni Malatya Spor'un başarısı için elimden gelenin en iyisini yaptığıma inanıyorum. Sonuçta da ekip olarak takımı 2. Lig'e çıkartmayı başardık. Bunun büyük sevincini yaşıyoruz. Tüm Malatya'ya hayırlı olsun" dedi.

Transferi konusundaki soruları da cevaplayan genç futbolcu, "Yönetimle bir ön görüşme yaptık. Kongre sonrası tekrar bir görüşme daha yapacağız. Ben, Malatya'yı ve takımımı çok seviyorum. Bu doğrultuda da gereken kararı vereceğim" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız