SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Galatasaray- H.Yeni Malatya Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2021-05-15 22:41:22
Galatasaray- H.Yeni Malatya Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in son haftasında maçları yönetecek hakemler belli oldu. Şampiyonun belli olacağı Göztepe-Beşiktaş, Galatasaray-Yeni Malatyaspor ve Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşmalarında Fırat Aydınus, Cüneyt Çakır ve Halil Umut Meler düdük çalacak.

Süper Lig’in final haftasında karşılaşmaları yönetecek hakemler belli oldu. Lider Beşiktaş’ın Göztepe deplasmanında oynayacağı mücadeleyi Fırat Aydınus, Beşiktaş’ın 2 averaj gerisindeki Galatasaray’ın Yeni Malatyaspor ile karşılaşacağı maçı Cüneyt Çakır ve 2 rakibinin 2 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe’nin Kayserispor ile karşılaşacağı mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek.

Süper Lig’de 42. haftanın hakemleri şu şekilde:

15 Mayıs Cumartesi

18.00 Ankaragücü-Alanyaspor: Ümit Öztürk

18.00 DG Sivasspor-Kasımpaşa: Mustafa Öğretmenoğlu

18.00 Çaykur Rizespor-M.Başakşehir: Koray Gençerler

18.00 A.Hatayspor-Gaziantep FK: Serkan Tokat

18.00 Karagümrük-Denizlispor: Atilla Karaoğlan

18.00 FT Antalyaspor-İH Konyaspor: Suat Arslanboğa

20.30 Göztepe-Beşiktaş: Fırat Aydınus

20.30 Trabzonspor-Gençlerbirliği: Tugay Kaan Numanoğlu

20.30 Galatasaray-Yeni Malatyaspor: Cüneyt Çakır

20.30 Hes Kablo Kayserispor-Fenerbahçe: Halil Umut Meler

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • HAS (3 yıl önce)
    Bu Saattan sonra Çakır değil kralı gelse Malatya tehdit tesir etmez Beşiktaş lobisi düşünsün
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (3 yıl önce)
    Tam bir tetikçi. Macı izleyin görün.. biz keyfini çıkaralım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoģan (3 yıl önce)
    Hadi gecmis olsun bize. Cüneyt Cakir tam bir Malatyaspor DÜSMAN'i dir. Düdük' ü Galatasaray lehine calacak. Maci seyredin, ne dediģimi anlayacaksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacibicileblebici (3 yıl önce)Erdoģan isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen öyle.. Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçlarda kazandığımızı hatırlamıyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (3 yıl önce)
    Çıkıp Kaplana yakışır bir mücadele edeceğiz, kimin şampiyon olacağı ya da olmayacağı bizi ilgilendirmez, tüm gözler bizim üzerimizde olacak adeta sezonun maçlarından birisi olacaktır. Futbol bu sonuçta üç neticeli bir skor, bize yakışan onurumuzun, armamızın ve mazimizin adına leke gelmeyecek bir futbol ortaya koymaktadır
    0
    0
    Yanıtla