SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Galatasaray Kafilesi Malatya'da

0
Güncellendi - 2019-04-24 19:53:27
Galatasaray Kafilesi Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final 2. maçında yarın Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray Malatya’ya geldi.

Özel bir uçakla saat 18.00'de Malatya’ya inen Galatasaray kafilesini havaalanı önünde taraftarlar karşıladı.

Futbolcular ve Teknik Direktör Fatih Terim’e yoğun sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar tezahüratlar eşliğinde takımlarını karşıladı.

Taraftarların yoğun ilgisi altında otobüse binen sarı-kırmızılı kafile kamp yapacağı otele geçmek üzereyken yaklaşık 100 kişilik taraftar gurubu yol kenarında meşale yakarak takımlarına destek verdi.

Evkur Yeni Malatyspor ile Galatasaray arasında oynanacak mücadele saat 20.00'da Malatya Stadyumu'nda oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçı 0-0 beraberlikle bitmişti.

iha

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ (4 yıl önce)
    Maalatysporumuza sonsuz başarılar diliyorum, Bu akşamki maçı inşallah kazanacağız ,Futbol şansı bizden yana olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • fikret (4 yıl önce)
    şu galatasarayı karşılamaya giden sözde malatyalılara yazıklar olsun.galatasaray takımını malatyaya getiren takımlarına böyle bi karşılama yapmışlar mı acaba binlerce kez yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • GOL GOL (4 yıl önce)
    BJK Aşkıyla Büyüdüm iki takımîn maçı olsa Tabiki MALATYA Diyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet gelegen (4 yıl önce)
    otobüs içindeki futbolcular bu karşılamaya gidenlere "Suriyeliler yine gelmiş!" diye söyleyip kahkaha atmışlardır "yine" :)
    0
    0
    Yanıtla
  • 44mlty44 (4 yıl önce)
    Arkadaşlar bunlar Malatya da okuyun ve çevre illerden gelen ultra aslan üni. Grubu üyeleri içlerinde Malatyalı muhakkak vardır...ama gelen takım Siirt köy hizmetleri değil...Avrupa'ya Alp dağlarına kampa gitse yine karşılayanlar olur...olayı abartmayin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Carbon (4 yıl önce)
    Yaw bunlarn Malatyalı olduğunu nereden çıkardınız ya gokkodur yada Adıyamanlı dir gerçek Malatyalı yi tribünde izleyin yer gök inleyecek bu akşam...
    0
    0
    Yanıtla
  • celal özkaya (4 yıl önce)
    Arkadaşlar hiçbir malatyalı rakip takımı desteklemez.Onlar malatyada bulunan öğrenci veya görevlidir.Yada malatyaya sonradan gelmiş yerleşmiş olanlardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (4 yıl önce)
    Bu arkadaşlar, içimizdeki İrlandalılar. Bu şehrin ekmeğini yiyip bu şehre ihanet edenler. Bunlar bizi desteklemesinler zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam İçin (4 yıl önce)
    42 yıllık BEŞİKTAŞ lıyım ama beşiktaş ta buraya geldi böyle bir cüreti hayatta göstermedim ölsem de göstermem. YAZIKLAR olsun burda ekmek yiyipte bunu yapanlara.MEMLEKETİM dururken kimse kusura bakmasın. Allah ın izniyle bu maç bizim. 3-1
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa Tokoğlu (4 yıl önce)
    yazıklar olsun malatyalıyaki rakip takımı destekliyor.sen demekki malatyasporun kupa almasını istemiyorsun.milliyetçi olan takımına sahip çıkar.onları hakem abileri koruma altına almış.Kayserisporun başına gelen Malatyasporunda başına gelirse o karşılamaya gidenler kına yaksın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerli (4 yıl önce)
    Memlekette Malatyalı kalmadıki. Belirliler belirsiz oldu belirsizler belirli oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • yms'li (4 yıl önce)
    40 seneden fazla kuzey amerikadayim malatyaya 2 defa geldim kucukken ben ve benim gibileri malatyadan ve malatyaspordan kopmamis bu malatyada yasayanlar nasil oluyorda rakip takima moral veriyor boyle yaparlarsa resmen malatyaspor lu oyunculari moral bozukluguyla yipratiyorlar bu sevgiyi malatyaspora vermelidirler
    0
    0
    Yanıtla
  • Kuzey Amerika neymiş daha açıklayıcı yazsan olmuyomu Abd , kanada , meksika.Yada Abd nin en kuzeyindeki eyaleti alaska yazamiyonmu malatyada yasayinca gs ye sempati duyması yasakmi oluyo cok sacma illa malatya sporumu tutacak
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya44 (4 yıl önce)yms'li isimli kullanıcı yorumuna
    Sen orada kal,gelmemen daha faydalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (4 yıl önce)yms'li isimli kullanıcı yorumuna
    O bahsettikleriniz, Malatya'da yaşayıp da Malatyalı olmayanlar. Tabi aralarında birkaç tane de "çakma Malatyalı" olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin Ucuzcu (4 yıl önce)
    İngiltere'den yazıyorum. Ben de çok sevdiğim vatan toprağımdan baba ocağımdan MAlatya'dan ayrılmak zorunda kaldım. Ama kalbimizi memleketimizden hiç ayırmadık. Yarın ki maçı iple çekiyorum izlemek için. Dünyanın neresine gidersek gidelim son sözümüz MAlatyaspor.
    0
    0
    Yanıtla
  • basri (4 yıl önce)
    Ruşen Uçar Gerçek Malatyalı Malatyayı terk etti. Şu an Malatyada olanlar çakma Malatyalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (4 yıl önce)basri isimli kullanıcı yorumuna
    Kuusra bakma da böyle bir yazı yazamazsın yazarsan da cevabını alırsın. ÇAKMA sen olmayasın. Bu memleketin nüfusunda yüz binlerce MALATYA lı var. Allah bilir PASOLİG inde GS dir senin.
    0
    0
    Yanıtla
  • biz malatyadayız yerimiz belli, Malatyalı bile olduğu belli olmayan 20 taraftar karşılamış, sende tüm malatyayı haritan sildin, bir gurbetçiler malatyalı zaten,
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (4 yıl önce)
    Ençokta sözüm ona naylon malatyalı olup da şu fotoğraflardaki coşkuyu yaşayanların. Hüsrana uğramalarını istiyorum...kalbi şehrin takımı ile beraberler olan GERÇEK MALATYALILARA selam olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZMÜŞ (4 yıl önce)Ruşen ucar isimli kullanıcı yorumuna
    Ruşen kardeşim, Yüreğine sağlık, Bunları yapanlar malatyalı olamazlar,Gerçek Malatyalıya ve aslını inkar etmeyen güzel insanlara selam olsun, Malatyasporumuza bol şans diliyorum,İnşallah 6s 'yı eleyip final oynarız ve şampiyon olur, Avrupaya gideriz.
    0
    0
    Yanıtla