SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Galatasaray Vazgeçti, Trabzon Beklemede

0
Güncellendi - 2018-06-29 19:50:12
Galatasaray Vazgeçti, Trabzon Beklemede
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un stoperi Sadık Çiftpınar'ın transferi yılan hikayesine döndü.

Sezonun sona ermesinin ardından transfer döneminde adı sıkça Galatasaray ve Trabzonspor ile anılan Evkur Yeni Malatyaspor'un genç stoperi Sadık Çiftpınar, Malatya'daki ön hazırlık çalışmalarına katıldı.

Geçen sezon performansıyla dikkatleri çeken ve altyapısından yetiştiği Galatasaray'ın transfer gündemine gelen ve özellikle teknik direktör Fatih Terim'in istediği oyuncular arasında yer alan Sadık Çiftpınar transferinin rafa kalktığı öğrenildi.

Evkur Yeni Malatyaspor ile Galatasaray yönetimleri arasında yapılan Sadık Çiftpınar pazarlığından sonuç çıkmazken, gözler Trabzonspor cephesine çevrildi.

Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman'ın iki stoper alınması yönündeki isteği doğrultusunda bordo mavililer, Evkur Yeni Malatyasporlu Sadık Çiftpınar'a yöneldi. Karadeniz ekibinin geçen sezon Evkur Yeni Malatyaspor'da kiralık olarak forma giyen Aytaç Kara'yı takasta kullanmak istemesi transferde mesafe alınmasını engelledi. Trabzonsporlu yöneticilerin, genç stoper için girişimlerini sürdüreceği öğrenilirken, Sadık Çiftpınar, takımıyla birlikte 28 Haziran itibariyle çalışmalara katıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Kemal (5 yıl önce)
    Sadık mücadeleci bir oyuncu.Büyük takımlarda yıldız oyuncu çok,canını dişine takan kaç oyuncu sayabilirsiniz.İşte o yönü ile beğenilmekte sadık.Bu yıl kalırsa,seneye çok daha iyi şartlarda gidecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK / İZMİR (5 yıl önce)
    Sadık üç büyüklerde oynayacak kapasite de değil.Nedense tribüne oynayan, boş beleş koşan futbolcuya çok sahipleniyoruz.Adamlığına sözümüz yok.Ancak sürekli kendini yere atan.Durduğu yeri bilmeyen, sadece koşan bir futbolcu.Geçen sezon Trabzon, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında yediğimiz 3 göle bakın.Sadık hediye etti.Birinde de seyretti. Mutlaka hata yapılır. Ancak bir defans oyuncusu kaptırdığı topa koşar.Sadık kardeşim de oda yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metehan (5 yıl önce)
    Bırakın allah aşkına sadıkın transfer haberleri sadece malatya gazeteleri de var . Malatya da birileri ıyi faz veriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Talha (5 yıl önce)
    Arkadaş 90 ların stoper kafası var bu adamda. Biraz mantıklı olun Galatasaray ne yapsın futbolcumu kalmadı. Sadık süper lig futbolcusu değil. 1. Ligde oynar ona birşey diyemem.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adam koşuyor,mücadele ediyor,varını yoğunu harcıyor.Büyük takımlar artık böyle futbolcular istiyor.İşte size son model Almanya,Güney Kore’ye yenilerek elendi.90 model kafa vuruşundan ,dikkatsizce pozisyonlara girişini kastediyorsan o onun mücadeleci yönünü gösterir.Sadık 25 yaşında ve çok uzak değil,yakın bir zamanda iyi bir takımın değişmez oyuncusu olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Sadik Adam gibi Adam yüregi ile oynuyor yaptigi hatalar tecrübesizligi ve kontrolsüz girisleri yüzünden bunuda basarirsa yurt disinda bile oynar. Malatyaspor yöneticilerine düsen is oyuncu ile olan anlasmasini uzatmak .Sadik icin iki yol var artik ya 4 büyüklerden birine gider Malatyaspora bonservis kazandirarak yada malatyada kalarak heykeli dikilir . Takimin kaptanligini hak ediyor .Adanada dogdu Malatyali Puyol oldu ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafakorkmaz (5 yıl önce)
    Haksızlık etmeyin sadık azubuike bu takıma gerçekten herşeylerini vererek canla başla oynadılar adamın mevkisi hata götürmeyen mevki penaltıda yapar hatalı pasta hataada önce ahde vefa sadık tff1 ligdeyken memleketinin takımını redettii bunu kim yapar kütfen herşeyin bi dozu var sadık malatyalı gibi top oynuyor tekmeye kafa sokarken topçıkartırken hırsııyla mücadele ederken zevk veren bi topçu
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (5 yıl önce)
    Yav zorlamı satacaksnz.Sadık bu sezon daha iyi olur.seneye daha iyi paraya satılır.Neden bukadar ısrarcı bu medya hayret.
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (5 yıl önce)
    Arkadaşlar sadiği kim ne yapsin oynadığı her maçta ya penaltı yaptırdı ya hatalı pastane gol yedirdiler. Bırakın boş haber yapmayı bu kısıtlı kadro içinde mecburiyetten oynaması bı gerçek kendi kendinizi kandırmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (5 yıl önce)caner isimli kullanıcı yorumuna
    Tamam caner Tskler ;ALLAHım bizi futboldan anlamayan taraftarlardan koru
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öyle sadık iyi adam ama o kadarda değil çocuğun psikolojisini bozmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Sana göre kötü bir oyuncu,Bu oyuncuya talip olan,Galatasaray ve Trabzonspora göre iyi bir futbolcu.Ya sen futboldan anlamıyorsun,yada Şampiyon olmuş Galatasaray.Ne garip değilmi?
    0
    0
    Yanıtla