SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kovalanan Şüpheli Bekçilere Saldırdı, 1'i Silahla 3 Bekçi Yaralı..

0
Güncellendi - 2020-02-05 00:24:39
Kovalanan Şüpheli Bekçilere Saldırdı, 1'i Silahla 3 Bekçi Yaralı..
A- A+ PAYLAŞ

SALDIRGAN ŞAHIS DA YARALI ELE GEÇTİ.. Şüpheli bir şahıs, kendisini durdurmak isteyen ve kovalamaca yaşadığı gece bekçileri tarafından etkisiz hale getirilmek istenirken, 2 bekçi bıçakla, 1 bekçi de arkadaşının silahından seken kurşunla yaralandı. Saldırgan da bacağından vurularak yaralı ele geçirildi.

Olay, saat 03.00 sıralarında  Polis Akademisi Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi önünde meydana geldi. Altın Kayısı Bulvarı'ndaki bir işyerinin tahrip edilmesiyle ilgili bölgede Suat U. adlı şahıs aranırken, Haber Merkezi'nin  şüpheli bir şahıs anonsunu değerlendirmek üzere Özsan Sanayi Sitesi'nde görevli 3 gece bekçisi çevreyi araştırmaya başladılar. Bekçiler, o sırada elinde bıçağıyla  farkettikleri Suat U.'yu yakalamak isterken, şahıs kaçmaya başladı.

Polis Eğitim Merkezi nizamiyesi civarında durdurulan Suat U. üzerinde bulunan bıçakla gece bekçilerine mukavemet gösterdi. Bekçiler ile şüpheli şahıs arasında yaşanan arbedede, bekçilerden birinin uyarı ateşi açması sonucunda seken kurşunlardan biri bekçilerden Sedat K'.nın başını sıyırırken, diğer 2 bekçi Gökhan P. ile Yusuf S. aldıkları bıçak darbeleri sonucunda yaralandı.

Takviye ekipler, Suat U. adlı saldırganı bacağından vurarak etkisiz hale getirdiler.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, aldığı 5 bıçak darbesi sonucunda ağır yaralanan bekçilerden Yunus S. Turgut Özal Merkezi'ne diğer yaralı 2 Bekçi ile saldırgan Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili araştırma ve soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com- iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

27 yorum yapılmış

  • Malatya lı (4 yıl önce)
    Halil kardeşim sana katılıyorum başından vurulan bekçi demek havada uçuyordu ve ayrıca şu bekçileri anlamış değilim tamam belki güzel bir sistem ama insanlara karşı tavırları çok uygunsuz ve dengesizce devletin polisi gibi değil adamlardaki özgüveni ego tavan yapmış durumda öncelikle bir gbt ve arama yaparken efendi şekilde insan gibi muamele yapın ki karşınızdaki insan da size o şekilde yaklaşsın 3 e 1 Bi adamı sorguluyacaksınız diye cinayet işlemenize ramak kalmış bence bunlara Bi düzen getirilmeli..
    0
    0
    Yanıtla
  • Harekat (4 yıl önce)
    Silah kullanmak kolay kazanılan bir olay değil. Önce silahı kullanmadan kullanacağın ve kullanmayacağın yeri bileceksin hakları bileceksin sonra ise nasıl kullanacağını ve hakim olmayı öğreneceksin. Bu söylediklerimde zaman istiyor eğitim istiyor. Bu adamlara da suç bulmuyorum bekçilere 3-4 aylık eğitim verip silahı beline takıp kolluk kuvveti yapıp suç ile suçlu ile mücadele et denilemez. 3 silahı olan 3 kişi bir elinde bıçak olan kişiden yara alıyor biri ise silah arkadasının kafasından yaralıyor. Allah yüzüne bakmış şükür arkadaşa birşey olmamış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Allah devletmize zeval vermesin Malatya emniyet müdürümüz ve ekibine çok seviyorum ama Malatya daki arta kalan sıkıntı canlı hayvan pazarı içi ve civarıdir.hic birşey bilmiyorsanız face açın civarda yaşayan delikanlilarin hayvan almaya gittiğiniz de size hizmet eden cengaverlerin tehtit kar tavırları ni göreceksiniz elbette devletimiz mutlaka görüyor ama lütfen Yeşiltepe canlı hayvan pazarı içi ve civarı temizlendikten sonra tüm Malatya temizlenecektir.bize ses olmamızi sağlayan Malatya habere de çok teşekkürler..
    0
    0
    Yanıtla
  • Gurkan (4 yıl önce)
    Güvenlik her nöbete git gel 5 tl yol ücreti ödüyor güvenlikde emniyete bağlı ulaşım ücretsiz olabilir.hastane ve bankadaki guvenlikler kadar vatandaşla muhattap olup tartışan tehdit edilen çok güvenlik var bunlar içinde bi yasa çıkmalı bence
    0
    0
    Yanıtla
  • SELİM (4 yıl önce)
    bilgi beceri donanım yok beline silahı verdiniz güvenliği bunlar mı sağlayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • SinanA (4 yıl önce)
    Havaya ateş edilen mermi nasıl sekmiş, orasını anlamadım. Silah taşıyan bekçilerin, eğitimlerinin yeterli olduğunu düşünmüyorum. Geçmiş olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • En mantıklı yorum bu
    0
    0
    Yanıtla
  • har (4 yıl önce)
    egitimsizleri sırf diploma aşkına bekçi yapıp kolluk kuvveti verirseniz birbirlrini öldürürler ben mahalledemde yürürken aranmadıgım yerim kalmıyor bekçi varsa sıkıntı devam eder üniformayı giyip yigit oluyolar
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (4 yıl önce)
    mehmet kardeş silah yokmu bunlarda diyorsun silah varda Birbirlerini vurmuşlar haberi iyce oku
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekli (4 yıl önce)
    Amerika Avrupa teslim olmayan eli bıçaklıyı çekip vuruyor baktınız bu zorba bu eşkiya teslim olmuyor üstelik saldırıyor zaten onun eceli gelmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan (4 yıl önce)
    Yaralı kolluk kuvvetlerimize geçmiş olsun ama 3 bekçinin bir bıçaklı şahsi etkisiz hale getirememesi biraz düşündürdü. Sonuçta onların varlığı ile guvenli bir şekilde evimize işimize gidiyoruz. Bu tarz acemi hareketler verilen eğitimin yetersiz olması ile alakalı bence saygılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (4 yıl önce)
    Havaya ateş açınca kurşun nereden sekmiş de diğer bekçiyi vurmuş onu anlamadım. Belli ki direk suçluya ateş etmiş ve karşıda bir engele çarpan mermi arkadaşının kafasına gelmiş. Eğitimsizler bekçi olursa böyle olur. Peki o kurşun sıktığı suçluya(suçlu olup olmadığı belli değil) gelseydi ve öldürseydi bu haberi nasıl okuyacaktık? Ayrıca HAVADAN sekip gelen kurşun isabet ettiği bekçinin canına mal olsaydı bu haberi nasıl okuyacaktık? Bu ülkede en kolay harcanan şey zaman, can, sağlık. Allah cümlemizi korusun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Üzgün adam (4 yıl önce)
    Eskiden polis olmak için en az 2 yıl eğitim gerekliydi. Şimdi 5 ayda bekçi olana silah veriyorlar. O da işte böyle arkadaşını yaralıyor. Saka gibi. Havaya ateş ederken, mermi arkadaşının kafasınısıyırmış. İronik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (4 yıl önce)
    Gece bu silah seslerine uyandım demek ki bu olaymış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Memik (4 yıl önce)
    Yuh yani, 3 bekçimizden biri bir başka bekçinin silahı ile 2 bekçimiz de şüpheli tarafından yaralanıyor. Kendilerine geçmiş olsun der acil şifalardilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Memik (4 yıl önce)
    Düzelmesi yazacakken düzenlenmesi yazmış sanırım, siz de abartmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • VAHİT VAR (4 yıl önce)
    net 20 yıl cezaevinde kalsın daha birdaha yaparmı
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (4 yıl önce)
    Geçmiş olsun bekçilerimize yeni müdürümüzün gelmesiyle şehir asayiş olayların da şehir bayağı rahatladı inşalla aynı sıkı denetimler devam eder ama torbacıların fazlalığı aynen duruyor melekbaba taştepe yeşiltepe torbacı yuvası
    0
    0
    Yanıtla
  • Ktb (4 yıl önce)
    Belediyemiz cadde yapmış, sadece UNESCO ödüllü mehmet çınar ın evine otobüs var,ulaşımın olmadığı yerde yaratık olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Silah yok mu bunlarda?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    İlla bir polis bekçi ölmesi mi gerekiyor birşeyler düzenlenmesi için
    0
    0
    Yanıtla
  • ne düzenlenecek ? bu nasıl bir yorum ? !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • yazıklar olsun sana
    0
    0
    Yanıtla
  • yetkiden bahsediyor arkadaş ,doğruda söylüyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bencede yetki verilmeli . Yaram yoksa gocunmazsin. Kimlik soruyorlar ise gostereceksin. Çadır ulkesimi . Bu tür saldirilarda direk vur yetkisi olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (4 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Silah kullanma yetkisinden bahsediyor anlayana...
    0
    0
    Yanıtla